Ez így jó 14 évesen szerintetek?
Szóval anya régen alig engedett meg valamit. Mostanába szinte mindent, kienged bulizni stb. Most leszek 14 jövőhéten.Megyünk bulizni és javasolta hogy aludjon itt bliután a volt barátom. Mindent megbeszélünk anyával. Elmondom neki hogy kikkel beszélek msn en.És amikor bulizni vagyok se cigi se pia. A tanulásra nagyon figyel,
a 4 esnek már nem örül...
Hát nem tudom, hogy jó-e, de nekem anyám 14 évesen tuti nem mondta, hogy aludjon nálunk egy fiú. Majdnem 17 voltam, mikor először ott aludt a barátom, de annak se nagyon örült. Persze nem tiltotta, de nem tetszett neki.
Én 14 évesen nem fogom engedni a lányomnak, hogy nála aludjon a barátja, vagy akár a volt barátja. Barátnők jöhetnek, de fiúk kizárva.
Nagyon megváltozott a világ sajnos. Mikor én voltam 14, a mi agyunk nem a pasikon járt, meg a bulikon. Normál gyerekek voltunk. Nem azt mondom, hogy babáztunk, de ha bulizni is mentünk, az max. arról szólt, hogy valaki csinált egy szülinapi bulit és elmentünk hozzá, ami tartott max este 8-ig. Pedig csak 25 éves vagyok.
Jajjajj, azért a legtöbb szülő tökéletesen tisztában van azzal, hogy ha a gyerekénél (akár 14 évesen) is ottalszik a barátja, akkor nem közös legózás lesz...Külön ágy?! Gondolod te...
Amúgy szerintem amíg ezt a bulizást stb normális határokon belül csinálod akkor semmi gond. :) Előre is boldog szülinapot!!
Ha szexelni akar vele, megteszi máshol. Például egy padon, kint este 11-kor, -5 fokban, megszakításos védekezéssel.
De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!