Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez így jó 14 évesen szerintetek?

Ez így jó 14 évesen szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval anya régen alig engedett meg valamit. Mostanába szinte mindent, kienged bulizni stb. Most leszek 14 jövőhéten.Megyünk bulizni és javasolta hogy aludjon itt bliután a volt barátom. Mindent megbeszélünk anyával. Elmondom neki hogy kikkel beszélek msn en.És amikor bulizni vagyok se cigi se pia. A tanulásra nagyon figyel,

a 4 esnek már nem örül...

2010. febr. 18. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
5%

Hát nem tudom, hogy jó-e, de nekem anyám 14 évesen tuti nem mondta, hogy aludjon nálunk egy fiú. Majdnem 17 voltam, mikor először ott aludt a barátom, de annak se nagyon örült. Persze nem tiltotta, de nem tetszett neki.

Én 14 évesen nem fogom engedni a lányomnak, hogy nála aludjon a barátja, vagy akár a volt barátja. Barátnők jöhetnek, de fiúk kizárva.

Nagyon megváltozott a világ sajnos. Mikor én voltam 14, a mi agyunk nem a pasikon járt, meg a bulikon. Normál gyerekek voltunk. Nem azt mondom, hogy babáztunk, de ha bulizni is mentünk, az max. arról szólt, hogy valaki csinált egy szülinapi bulit és elmentünk hozzá, ami tartott max este 8-ig. Pedig csak 25 éves vagyok.

2010. febr. 19. 06:11
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez alapján akkor jó a kapcsolatotok, és te se vagy az a tipikus csitri. Valószínűleg pont ezért van az, hogy anyukád megbízik benned eléggé ehhez. Örülj neki, használd ki (ha akarod), de ne élj vissza vele! A bizalmat mindig jóval nehezebb meg/visszaszerezni, mint elveszíteni...
2010. febr. 19. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
nemtom miért ne aludhatna egy 14 éves lány(boldog szülinapot előra is(:) egy fiuval..14 évesen mégis mi a csótányfejet csinálnának könyörgöm?? ez annyira tipikus felnőtt gondolkozdás..ráadásul godolom nem is egy ágyban alszanak...a lány jeles tanuló nemcigizik nemiszik..ez igy tökéletes..csak figyelj hogy ne keveredj valami nagy balhéba..meg azért elég értelmesnek tűnsz ahhoz hogy ne tombolj hajnali6ig valami dohos pincében valami ismeretlen senkinél..szerintem amig tudod mit csinálsz addig nincs gond..(14/L)
2010. febr. 20. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Jajjajj, azért a legtöbb szülő tökéletesen tisztában van azzal, hogy ha a gyerekénél (akár 14 évesen) is ottalszik a barátja, akkor nem közös legózás lesz...Külön ágy?! Gondolod te...

Amúgy szerintem amíg ezt a bulizást stb normális határokon belül csinálod akkor semmi gond. :) Előre is boldog szülinapot!!

2010. febr. 21. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nagy szerencséd van ilyen anyával! Ez azt jelenti, h megbízik benned, és úgy érzi, vagy elég értelmes ahhoz, h ne keveredj butaságokba, de ez nem azt jelenti, h nem figyel rád, hanem, h felnőttként kezel. Nagyon figyelj arra, h ne élj vissza ezzel a bizalmával, mert lehet, h akkor magát fogja hibáztatni ha valami rosszba keveredsz, vagy bajod lesz, mert rosszabb esetben még 19 éves korodban se enged el sehova, vagy hallgathatod, h mi volt. Boldog szülinapot!! 15/l
2010. febr. 22. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha szexelni akar vele, megteszi máshol. Például egy padon, kint este 11-kor, -5 fokban, megszakításos védekezéssel.

De te tudod...

2010. máj. 31. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: biztos, hogy ez nem rossz topikba ment? :)
2010. máj. 31. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!