Normális, hogy ilyen fiatalon odavagyok a szépségért, tökéletességért? Ezt kinövöm?
Hamarosan 17 éves leszek és a mindenem a külsőm.
Folyton ezzel vagyok elfoglalva, mindig arra törekszem, hogy jól nézzek ki.
4 hetente festetem a hajamat, 2 hetente járok manikűröshöz és 3 hetente kozmetikushoz.
Heti 2-szer megyek pilatesre, egyszer masszíroztatni, ezen kívül minden reggel futógépezek, este elliptikus trénerezek, ha van időm.
Ezen felül folyton veszek valamit, minden reggel igyekszem a legjobb outfiteket kitalálni, van, hogy fél órát is válogatok a ruháim között emiatt.
Más korombeli is ilyen?
Van,akinek ez a fontos,van,akinek egészen más.Az értékrendedet te alakítod ki,de vigyázz arra,hogy ezek mellett ne válj felszínessé!Mert ha felszínes leszel,akkor sok álbarátod lesz,ez pedig az öregkori elmagányosodás okozója lehet.Vagy pedig feléd sem fognak nézni,ha szegény leszel,vagy ha bármilyen bajod,problémád lesz.
Bajban ismerhető meg az igazi barát,és az igazi barátok nem feltétlenül felszínes értékrenddel rendelkező plázacicacsinibabák.
De amíg te igényes és ápolt vagy,emellett valódi barátaid vannak,akiknek akkor is kellessz,ha problémáid vannak,akkor rendben van a dolog.
Mondjuk tekintve,hogy én nem vagyok ennyire igényes,és nincs ennyi pénzünk,hogy gyakorlatilag kidobjuk az ablakon(lévén,hogy van egy súlyos beteg a családban),ezért már látom a valódi értékeket.
Az egyetlen IGAZI érték az EGÉSZSÉG!Ettől értékesebb nincs.AKkor sem lennék éppen szomorú,ha világ életemben egyedül lennék,de egészséges.
De a fordítottja is igaz:ha nagyon beteg lennék,de nem lennék magányos,és igazán szeretne valaki,akkor is boldog lennék.
Nagyon belementem:) A lényeg,hogy amíg valós értékeket is látsz,és nem megy el melletted az élet,addig vagy rendben.
Ha te így vagy boldog,akkor hajrá!:)
Az nem baj, hogy X hetente jársz kozmetikushoz, fested a hajad, sportolsz, azzal semmi probléma nincs. Mondjuk nyilván jobban átgondolnád, ha a saját pénzedet kellene költened, de mindegy, az még 2-3 év biztos lesz.
A gond ott kezdődik, hogy a mindened a külsőd. Ez az, ami nincs rendben. Egy lánynak - legyen bármennyi idős - kell, hogy legyen más célja is az életben, mint az, hogy szép legyen. Annyi jó tulajdonság van, amit még emellett lehetne fejleszteni: okos, kedves, házias, céltudatos - hogy csak párat említsek.
És a kérdésre konkrétan válaszolva: nem, nem mindenki ilyen. Van, aki nem teheti meg, és olyan is van, akit ez nem ennyire vagy egyáltalán nem érdekel. Én pl 26 éves koromig egyáltalán nem szedettem a szemöldököm, nem is nagyon volt rá szükség, mert szép formája volt. Egyszer valaki kiszedte vékonyabbra, és nagyon megtetszett, azóta járok kozmetikushoz, de most sem dől össze a világ, ha csak kéthavonta jutok el. A hajamat 9 hónapja nem festettem, mert terhes vagyok, és nem akarok kockáztatni, a babám fontosabb. De én máson sem veszem észre, ha le van nőve a haja vagy felszedett két kilót, mert nem kötnek le ezek az információk. A probléma a hozzáállásoddal onnantól van, hogy csak a külső fontos, és ha (mert ez a kérdésből nem derül ki) másokat is ez alapján ítélsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!