Alap termékek a szépségért?
Szóval az érdekelne hogy ezekre miket kéne venni hogy ápolt legyek és úgymond "nőies".
Például a hajra vegyek sampont, balzsamot, hajolajat , hajlakkot stb.
Úgy értem hogy mik azok a termékek amik szükségesek az ápoltságért, gyengédségért.
Érdekelne a
-Hajra
-Arcbőrre
-Testbőrre (testápolás)
-kézápolásra
-lábápolásra
- és eszközök mint pl. szemöldök csipesz vagy egy arckefe stb.
Válaszokat előre is köszönöm és remélem értitek egyáltalán mit akarok kérdezni!
Hajra amit használok: sampon, balzsam, expressz fújatós balzsam, szérum, hajolaj, heat protector (hajvasalás előtt), havonta hajmaszk. Ezen kívül hajkefe és hajvasaló.
Arc-sminklemosó, tisztító gél, arctonik, éjszakai krém, nappali krém, heti 1x arcradír, alga maszk, ezenkívül ajakbalzsm, Szemöldökhöz csipesz
Test- havonta 1x testradír,ami minden nap az tusfürdő és testápoló, dezodor, parfüm, illetve külön a lábamra minden nap szőlőkivonatos krém az epilátor miatt.
kéz- kézkrém, körömerősítő lakk, körömreszelő
Láb- lábfürdőhöz ilyen Avonos fürdő, bőrpuhító krém lábra, frissítő spray lábakra hogy ne látszódjanak az erek, habszivacs, olló, reszelő
azt nem írtad hogy sminkekre, körömlakkokra vagy körömdíszkre is kíváncsi vagy-e, úgyhogy azokat nem írtam.
HAJ
Kötelező: Hajtípusodnak megfelelő sampon és balzsam. Hajszárító. Fésű vagy hajkefe. Hajgumi.
Szabadon választható: Hajlakk, hajzselé, hajhab, különféle formázó eszközök (hajvasaló, hajcsavaró stb.), festék esetleg
Személyes megjegyzés: Szerintem annál szebb lesz a hajad, minél kevesebb vegyszernek illetve durva formázó procedúrának teszed ki. Magyarán ne vasald/göndörítsd agyon, ne fújd betonkeményre a hajlakkal.
ARC
Kötelező: Arclemosó, tonik, nappali és éjszakai hidratáló, arcradír. Mindenből a bőrtípusodnak megfelelő természetesen. Szemöldök csipesz. (Nagyon figyelj a szemöldöködre! Hihetetlenül sokat tud dombi az arcon, de ugyanannyira el is tudja rontani.)
Sz.v.: Különböző arcmaszkok, arclemosó kefe vagy szivacs (ez utóbbit nagyon ajánlom, amióta használom sokkal szebb lett a bőröm), smink és mellé kötelezően sminklemosó.
+ időnként látogass el kozmetikushoz.
TEST
Kötelező: Tusfürdő, egy jó szivacs, testápoló.
Sz.v.: Testradír (ha jó szivacsot használsz szerintem annyira nem fontos, de ártani persze sose árt), fürdősók és olajok.
KÉZ
Kötelező: Körömreszelő, kézkrém.
Sz.v.: Körömpolírozó, körömápoló szérum, körömlakkok.
Személyes megjegyzés: Nem írtam a köröm csipeszt illetve az ollót, mert sok helyen olvastam, hogy csak elgyengíti a körmöket. Nos, ezt én nem tudom, nekem amióta az eszemet tudom nagyon gyengék a körmeim, képtelenség őket megnöveszteni, szóval rendszeresen tövig vágom őket, addig se szakadnak be. (Meg amúgy is zavar a hosszú köröm.)
LÁB
Kötelező: Sarokreszelő, körömolló (itt lehet, sőt kell! Vigyázz, hogy ne nőjön be a köröm, mert az FÁJ!)
Sz.v.: Lábápoló krém (én simán testápolóval kenem és elég puhák a tappancsaim, de van akinek ez nem elég), körömlakkok ide is.
Kihagytam valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!