Mit csináljak? Anyám mindig túlöltöztet!
Figyelt kérdés
Amikor megyek az iskolába mindig kabátot kell húznom, pedig kocsival megyek, és nincs is olyan hideg. A szőrmés pulcsimra rá kell húznom egy szőrmés kabátot, hogy az ő pici fia meg ne fázzon :/ De minek viszem a suliba a kabátot, hogy ha reggel ráakasztom a fogasra, és amikor indulok haza leakasztom, és a kezembe fogom, nem húzom fel. Nem fázom szőrmés pulcsiban, és a kabátban egyszerűen melegem van. Ő fázós típus, én nem vagyok az! Mit csináljak, hogy megértse nem fázom, nem fogok megfázni!
11/f (1 hónap múlva 12)
2010. febr. 17. 17:42
11/11 anonim válasza:
teljesen megértelek,most állj ki magadért!!! Tessék itt vagyok én is példának, 1,5 hónap múlva 19 leszek és velem még mindig ezt csinálja az anyámXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!