Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor fekszetek le aludni es...

Mikor fekszetek le aludni es mikor keltek?

Figyelt kérdés
Kipihentek vagytok? Mennyi ido mig elalszotok?
2015. márc. 23. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sajnos általában későn. Valahogy eléggé el van cs*szve a rendszerem, mivel délután is alszom valamennyit, ezért éjjel nem tudok korán lefeküdni.

De olyan is volt már, hogy hazavágódtam suliból és egészen másnap reggelig aludtam. Isteni :D

Olyan 1-2 óra felé alszom el jó esetben, és 6.40kor kelek.

2015. márc. 23. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:

00:00-02:00 óra között. Csak böngészgetem az internetet és látom mennyi érdekes dolog van, ezért képtelen vagyok lefeküdni, mert úgy érzem lemaradok róluk.

Nem, soha nem voltam kipihent! Volt hogy délután aludtam 2 órát, aztán este 10-et és reggel ugyanolyan fáradt voltam.

Suliba meg buszon kb mindig bealszom.

2015. márc. 23. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Hajnali 1 körül szoktam lefeküdni, de mint a példa is muatja, most még 2kor is ébren vagyok... Kedd-csütörtök-péntek 6:45kor kelek, szerdán 7:30kor, hétfőn pedig amikor akarok. Kb 1 hónapja nem alszok rendesen. Se nem elég, se nem jó. Mostanában azt játssza a szervezetem, hogy hazajövök du 3ra, alszok este 7ig, aztán 1kor újra. De sokszor van, hogy nem alszok du, mégis csak 1kor tudok elaludni. Fogalmam sincs miért.

Viszont hétvégén sem pihenem ki magam rendesen, lefekszek mondjuk 11-éjfél körül és 9kor kelek, de amíg nem alszok jól, teljesen mindegy sajnos :/

Sose vagyok kipihent, sőt. Viszont maga az elalvás kb 5 percet vesz igénybe onnantól, hogy "na akkor most tényleg alszunk".

Anyám utoljára kb 12 éves koromban szólt bele az alvási szokásaimba, akkor még 10 körül aludnom kellett. De nagyjából 7.es korom óta akkor alszok, mikor álmos vagyok (az elmúlt 1-2 hónap kritikus, de előtte teljesen normálisan aludtam egyébként)

Hálistennek ez már nem tart sokáig, idén érettségizek.

19L

2015. márc. 24. 02:05
 14/18 anonim ***** válasza:

2 körül fekszem le minden nap, de van hogy még forgolódok 1 órát mire elalszom. Kedden 6:30-kor kelek (ilyenkor ha nagyon hulla vagyok napközben, délután alszok 1-2 órát mert korán végzek), más napokon 8:30-kor.

Minden nap fáradt vagyok, hétvégén szoktam aludni 11-ig, meg délután 1-2 órát.

De hajnal 1-2-nél korábban nem tudok elaludni egyszerűen.

20/L

2015. márc. 24. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
általában 2:00-3:00 fekszem és 6:00 kelek, a kelés lemehet 5:00-ra vagy föl 10:00-12:00-ra
2015. márc. 24. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Változó. Ha meccsnap van (foci), akkor kb éjfél körül fekszem, de egy csomószor van, hogy hajnali 2-3-kor. Reggelente meg általában 5-kor kelek, de van, hogy 4:30-kor, szerdánként viszont 6-kor. Amúgy ilyenkor alszom el, amiket leírtam, általában egy órával hamarabb fekszem le, csak Neymar túlságosan leköti az agysejtjeimet, így vagy egy óráig biztosan álmodozom még róla az ágyban. :D

17/L

2015. márc. 25. 19:35
 17/18 A kérdező kommentje:

Koszonom.:D

Utolso... :D :$

2015. márc. 25. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:
hétköznap 10 kor megyek lefeküdni de 30 perc után tudok elaludni, de van hogy hajnali 1-ig is fent vagyok. Nem tudom miért, van bennem energia. Reggelente 6:30 kor keleke (+-10 perc) és általában kipihent vagyok. Régebben sose voltam kipihent, mostanában már az vagyok. Az is igaz, hogy a reggeli első 1 óra meghatározza a napomat. Ha valami felcseszi az agyamat, akkor én onnatól kezdve délutánig bosszús vagyok. Hétvégénként 10-1 óra között alszom el de ott annyi különbséggel, hogy 8-9 között kelek. :D
2015. márc. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!