Mikor fekszetek le aludni es mikor keltek?
Figyelt kérdés
Kipihentek vagytok? Mennyi ido mig elalszotok?2015. márc. 23. 14:09
1/18 anonim válasza:
11 fel 12 kozott alszom el. Fel 7, 7 kozott kelek.
2/18 anonim válasza:
Én 22:30-kor fekszek és reggel 6:50 és 7:10 között kelek. Az iskolám szó szerint a szomszédomban van.
3/18 anonim válasza:
Este 10-11 körül fekszem reggel 6kor kelt a 7 hós fiam :)
4/18 anonim válasza:
Kamaszokat kérdezel, ugye? A két kamasz fiam 13 és 15 évesek, este 10-ig nézhetik velünk a tévét, utána mennek a szobájukba. A kisebbik 10-kor már alszik is mert fáradt, a nagyobbik még 11-ig felvan, olvas vagy tabletezik az ágyban fekve. Reggel 6.30-kor kelnek, a kicsi fáradt, a nagy kipihent. A kicsi rögtön elalszik, ahogy leteszi a fejét, a nagyobbik fél órát forgolódik elalvás előtt, van úgy hogy éjfélig is felvan. Érdekes.
5/18 anonim válasza:
Általában 10-11 körül megyek aludni, ha sok a tanulnivaló akkor van, hogy 1ig fent kell maradnom. 6:15kor kelek.
Estére nagyon elfàradok, így elég gyorsan megy az elalvás, és igen kipihent vagyok.
6/18 anonim válasza:
Jajj bocsánat nem is néztem hogy kamaszoknak szól a kérdés :)
7/18 anonim válasza:
Sajnos nagyon keson fekszem le.
Hajnali 1-2 fele,es 6-kor kelek.
Hetvegen viszont mindent bepotolok. Igaz,akkor is fent vagy 2-3ig biztos,de akkor ilyen del-1 korul kelek fel.
8/18 anonim válasza:
Éjjel 1-2 között szoktam lefeküdni és 7-kor kelek. 5-10 perc alatt alszom el. Kipihent vagyok, hála a sok vitaminnak és egyéb étrendkiegészítőnek, amiket szedek. :D
9/18 A kérdező kommentje:
Mindenki valaszara kivancsi vagyok, csak nem tudtam hiva sorolni a kerdest :D Koszonom
En 11kor fekszem es 5:50kor kelek.
2015. márc. 23. 18:27
10/18 anonim válasza:
Éjfél körül, és 6:30-kor kelek. Kivéve hétfőn, akkor 7:30-kor, mivel nincs első órám, és kedden, akkor első 4 nincs, így délelőtt 10-ig is alhatok. Kb. 10-15 perc,mire elalszom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!