Mi érdekli, köti le a mai kiskamaszokat? (8-12 éves kor körül) Ötletek?
8 éves a nagyobbik fiam, ezek a kedvenc időtöltései:
Foci, tollas, futkározás, bújócska, ügyességi gyakorlatok (célbadobás, ugróiskola, ugrókötél stb), rajzolás-festés-vágás, puzzle, keresztrejtvény, olvasás, találós kérdések.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Ja, meg ha többen vannak hasonló korúak, akkor szeretnek bezárkózni a szobába és sötétben sutyorogni :)
Na meg a bunkerépítés és az abban való játék is teljesen leköti őket :)
Szia! 12 vagyok.
Szerintem 4 gyerek alapból elszórakoztatja magát. Bár egy 8 és egy 12 éves gyereknél elég nagy a korkülönbség. Pl én nem tudok jól elbeszélgetni még egy 9 évessel sem, minimum legyen meg 10 az illető.
Ha van kisállat, az eltudja foglalni őket egy időre. Lehet játszani amerikából jöttemet, utána nézhetsz interneten aranyos játékoknak, lehet zsinór labdázni, ha van rá lehetőség, lehet festeni egy közös képet, lehet focizni, bújócskázni, valami jó társasjáték (Bang!, Activity), karkötőfűzés (pl gumikarkötő), zenét hallgatni :). Szóval nagyon sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!