Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lány mehet tinidiszkóba?

12 éves lány mehet tinidiszkóba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 22:29
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
0%

13 vagyok és már a hajnalig tartó bulik meg se kottyannak.

De a piát elítélem.

2010. febr. 21. 11:27
 22/33 anonim válasza:
100%
12 évesen tanulni, enni, aludni. Ez a feladatod. Én 18 éves vagyok és így sem járok folyton bulizni. Nem tudom, hogy egy 12 évesnek miért van szüksége a hajnalig való kimaradásra.
2010. febr. 22. 14:45
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

mi az a tinidiszkó? xd

amúgy én 14 vagyok lassan (1hónap múlva:)) és tavaly nyáron voltam először bulizni. és sztem pia nélkül szar :D persze nem azt mondom hogy matt részegre iszom magam, hanem hogy épp hogy jókedvem legyen és felszabaduljak:D és annyira szeretem, táncolni meg minden olyan jó érzés:) de mi sose így 1-2 emberrel vagyunk, mindig felkerekedünk vagy 30-an és akkor szinte csak mi vagyunk az egész diszkóba:D

szerintem amúgy ha sokáig tart és veled egykorúakkal mész akkor ne menj még.. ha van aki vigyáz rád akkor okés sztem :)

2010. febr. 22. 15:38
 24/33 zsana1495 válasza:
100%
Utolsó kommentre: Szerintem ez pont olyan volt mintha azt ajánlanád neki, hogy mennyél nyugodtan, érezd jól magad, és egy kicsit igyál, hogy még jobb legyen. egy lánynál szerintem eleve undorító hogy alkoholt fogyaszt, ráadásul még ha azt 12 évesen is kezdi. Minenestre, én nem ajánlom!
2010. febr. 22. 17:59
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
12 évesen??? Egy 3-4 -dik osztályos gyerek mit akar discoba menni??? Egy 12 éves kislány még azt se tudja, h mi van, ha két rossz arcú fazon elkezdi követni, v akármi. Nem h vigyázzon magára. Egy kislánynak ilyenkor még otthon a helye. Én ha lesz gyerekem, tuti nem engedem el. Ráadásul piálni? Oké én se vagyok szent, de egy ilyen kislányt úgy leitatnak, bedrogoznak, mint a sicc. Aki elengedi a kisgyerekét ilyen helyre, az nem való szülőnek.
2010. febr. 22. 23:15
 26/33 anonim válasza:
68%

19:02 egyet értek!

16:32 elég kis ribi lehetsz!!!(bocs de ez van!!!)

02-20 16:53 sztem még házi buliba sem kellene menni!! elég kis ribik lettek a mai fiatalok!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! am én is méfg csak 18 multam de akkor is az a 3-4- év is sokat jelent!!!

Engem anyámék nem engedtek el max a suli buliba! és mennyi szidtam öket! de rájöttem h sokkal jobban jártam,mert akik mentem bulizni inni azok mára már tuti h 20 pasi is átment rajtuk!

Am én sem fogom elengedni agyerekem!!!

Am van egy iker unoka hugom,és azt mondta az anyjuk h majd velem mehetenek bulizni, én meg mondtam nekik h min 16 év csajok! bocsika!

Nekem ez a véleményem,és ztem a világ ugy elkurvult mint állat!!!!

(kiv vok az ellen véleményekre!)

2010. febr. 23. 12:06
 27/33 anonim ***** válasza:
Legyél kedves otthon maradni! Vársz még pár évet, és mehetsz is.
2010. márc. 19. 14:42
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem mehet
2010. márc. 30. 15:52
 29/33 anonim ***** válasza:
23:15-nek csak úgy mondom, hogy 12 évesen 5. 6. osztályba járunk
2010. ápr. 18. 20:02
 30/33 anonim válasza:

12:06 jesszusooom!!! Na, neked elgurult a gyógyszered.Amúgy a sulibulik a legjobbaaaak! <3 :) 12 vagyok és én a szülinapi/sulibulikat tartom a legjobbnak...A tinidisco az mi különben?Lehet hogy ciki hogy nem tudom de mi az???:) szerintem várj még 2 évet amig 14 leszel.:D

12/L

2010. júl. 3. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!