12 éves lány mehet tinidiszkóba?
13 vagyok és már a hajnalig tartó bulik meg se kottyannak.
De a piát elítélem.
mi az a tinidiszkó? xd
amúgy én 14 vagyok lassan (1hónap múlva:)) és tavaly nyáron voltam először bulizni. és sztem pia nélkül szar :D persze nem azt mondom hogy matt részegre iszom magam, hanem hogy épp hogy jókedvem legyen és felszabaduljak:D és annyira szeretem, táncolni meg minden olyan jó érzés:) de mi sose így 1-2 emberrel vagyunk, mindig felkerekedünk vagy 30-an és akkor szinte csak mi vagyunk az egész diszkóba:D
szerintem amúgy ha sokáig tart és veled egykorúakkal mész akkor ne menj még.. ha van aki vigyáz rád akkor okés sztem :)
19:02 egyet értek!
16:32 elég kis ribi lehetsz!!!(bocs de ez van!!!)
02-20 16:53 sztem még házi buliba sem kellene menni!! elég kis ribik lettek a mai fiatalok!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! am én is méfg csak 18 multam de akkor is az a 3-4- év is sokat jelent!!!
Engem anyámék nem engedtek el max a suli buliba! és mennyi szidtam öket! de rájöttem h sokkal jobban jártam,mert akik mentem bulizni inni azok mára már tuti h 20 pasi is átment rajtuk!
Am én sem fogom elengedni agyerekem!!!
Am van egy iker unoka hugom,és azt mondta az anyjuk h majd velem mehetenek bulizni, én meg mondtam nekik h min 16 év csajok! bocsika!
Nekem ez a véleményem,és ztem a világ ugy elkurvult mint állat!!!!
(kiv vok az ellen véleményekre!)
12:06 jesszusooom!!! Na, neked elgurult a gyógyszered.Amúgy a sulibulik a legjobbaaaak! <3 :) 12 vagyok és én a szülinapi/sulibulikat tartom a legjobbnak...A tinidisco az mi különben?Lehet hogy ciki hogy nem tudom de mi az???:) szerintem várj még 2 évet amig 14 leszel.:D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!