12 éves lány mehet tinidiszkóba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 22:29
1/33 anonim válasza:
Maradjon otthon az ágyikójában.
2/33 anonim válasza:
nem,nem az éjszakába való egy ilyen kislány.
3/33 anonim válasza:
nem, mert az a lány kislány... nem diszkóba való egy gyerek, akkor sem, ha az tinidiszkó...
4/33 anonim válasza:
minimum várjon 14 éves koráig. de akkor is CSAK tinidiszkó. én nem szerintem sem való egy ekkora gyerek az éjszakába!
5/33 anonim válasza:
12 évesen még gyerekvagy :D engem is csak 15 éves korom után engedtek az éjszakába bulizni... azelőtt nekem is szar volt h nem mehetek mer sok mindenkit elengedtek de visszagondolva örülök h olyan normálisak voltak a szüleim h kis pisisként nem szarták le hol bolyongok :d
6/33 anonim válasza:
Én 13 éves wagyok és simán elmehetek!! Persze hogy elmehet mert ha nem engedik el akkor az kárt tesz a gyereknek, biztos hogy meglehet benne bízni, tud magára vigyázni!!! =) Ha a barátaival megy akkor tudnak egymásra vigyázni, bízni kell a gyerekben mert ha nincs bizalom akkor bármi történhet!! /tapasztaltam/
7/33 anonim válasza:
A tinidiszkó kb 10ig tart csak, az még simán belefér:D
Ha azt vesszük, hogy 14 évesen mifelénk már péntek-szombat hajnali 4-5 óráig tartó berugások mentek:S
8/33 anonim válasza:
16:32: 13 évesen te nagyon tudod ám, mi a jó neked és azt, hogy hogyan kell gyereket nevelni...bár úgy látom, erről a szüleidnek sincs túl sok fogalma
10/33 anonim válasza:
XD....Ilyen korán meg akarod magad kúratni??
Seggberaknak mielőtt full leitatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!