Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok ha a 16...

Hogyan reagálnátok ha a 16 éves lányotok ellopna tőletek 25 ezer forintot?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem észre sem venném. Ha mégis akkor nagyon kemény lennék.
2015. márc. 12. 20:24
 12/23 anonim válasza:
43%
Bepánikolnék,hogy drogozik a pasija és neki kell a pénz,de az is lehet,hogy már a lányom is drogozik....Pénzt visszakérném és 4hónap szobafogság; internet,mobil,tab,face betiltása,minden nap mosogatás,takarítás,vasalás.
2015. márc. 12. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Az a gyerek amelyik meglopja a családját az már olyan is.Én biztos elverném mint bohoc a nagydobot,többet rá nézni se merne nem lopni!Ha gondja van szoljon,de nem lopunk.és ki az anyja ..ja segít rajta ha nem a családja?Azokat lopja meg?
2015. márc. 12. 20:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Többet nem tartanék készpénzt a lakásban. Egy életre elúsztatná a bizalmamat. Megkérdezném, mire kellett, miért nem tudott KÉRNI tőlem.
2015. márc. 12. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy én oltári nagyot csalódnék a gyerekemben. Azért 16 évesen már fel kell tudni neki mérni, hogy jelent családtagtól - ráadásul a szülőjétől - lopni. Azért 25 ezer Ft nem kevés pénz! Mire kellett neki? Az mondjuk fontos tényező lenne. Én első körben biztos kiakadnék, ordítva bőgnék az idegtől, de aztán elbeszélgetnék vele...A büntetést természetesen nem úszná meg, 1 hónapig nem engedném sehova sem, egy időre megvonnám a zsebpénzét, egy kis extra házi munka...De félek, a bizalmam nagyon megrendülne benne:(
2015. márc. 13. 08:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Én valószínűleg a kezdeti ideggörcs és némi kiabálás után leültetném, és megmondanám neki, hogy most elmond szépen mindent, és jobban jár, ha őszinte, mert ha vagy közben, vagy utólag kiderül, hogy hazudott, akkor bizony sokkal nagyobb bajban lesz. Megkérdezem, mire kellett, miért lopta el, el-e gondolkozott azon, hogy ez mennyi pénz a családi kasszában?

A büntetést a válaszokhoz mérten szabnám ki, és bár elég engedékeny vagyok, ezt nem vinné el szárazon, és a bizalmamnak is lőttek

2015. márc. 13. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Igencsak elgondolkoznék, hogy hol csesztem el a gyereknevelést, azt hiszem.

Ha egyébként rendes lány, és jó a kapcsolatotok, szerintem érdemes vele kulturált hangnemben leülni beszélni. Legyél következetes, járjon a büntetés.

2015. márc. 13. 20:23
 18/23 A kérdező kommentje:
És ha nem hajlandó elmondani mire kellett neki a pénz?
2015. márc. 13. 20:40
 19/23 anonim ***** válasza:
egy szülő nem hülye, ki tudja találni
2015. márc. 13. 21:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Te a gyerek vagy?
2015. márc. 14. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!