Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Komoly problémám van. Mit...

Komoly problémám van. Mit tehetek ebben a helyzetben? Kitől kérjek segítséget?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy anyu 1 éve meghalt, és apu nem tudta túltenni magát rajta. Romba dőlt a karrierje, sokszor nem jár be dolgozni, mert minden bánatát az alkoholba fojtja. Én 15 vagyok de van egy 7 éves elsős öcsém akit nekem kell gondoznom és nevelnem. Apu nem képes róla gondoskodni, nekem meg nem jut idő a tanulásra. Ráadásul van egy barátnőm akivel 1,5 éve együtt vagyunk, és anyu halálakor is kitartott mellettem, sőt most is, mikor nincs sok időm rá.
2010. febr. 13. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos nem tudok neked segíteni csak azt akarom mondani hogy szerintem nagyszerű fiú lehetsz.
2010. febr. 13. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom tanácsolni amit az előző hozzászólók. Nagyon erős fiú vagy, gratulálok neked! Sok szerencsét!
2010. febr. 14. 11:14
 13/13 anonim válasza:
először is te egx remek srác vagy, ez biztos. ha a családsegítőkhöz fordulsz ott szakemberek(remélhetőleg) tudnak segíteni,védelembe veszik a családot és megfigyelik,nyomon követik az apukád hozzáállását is. ami nem a te feladatod,az az testvéred nevelése,,próbálj meg apukáddal (józanul) beszélfetni. nyisd fel a szemét,hogy elveszíthet titeket is ha nem vesz eróőt magán, mkeressen fel szakembert,pszichológus,pszichiáter. nem szégyen az ha valaki nem tudja feldolgozni a gyászt, vagy más tragédiát. de ha így folytatódik még nagyobb lesz a baj. sok sikert,kitartást .neked és családodnak. (csak egy anya.)
2010. febr. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!