Lelki segítséget kérnék! Voltatok hasonló helyzetben?
ma voltam uh-on, 22+5 hetes vagyok, azt mondta a dokim, hogy valamennyivel több a magzatvizem, mint kéne. a Baba pocijában van víz, tehát nem azért több, mert nem nyeli.
mondta, hogy fogjam vissza az édességeket, pedig szinte nem is eszem. ugye azért van esélyem, hogy nem terhességi cukorbetegségem van? már jövő héten megyek vérvételre, csak addig nagyon aggódom.
Ne aggódj,mert ártasz a babának!
Gondolj pozitív dolgokra!
és türelem!!!
Hol több van hol kevesebb. Ne parázz, a dokik szeretnek mondani olyan dolgokat amiknek nincs akkora jelentőségük, de mondják, nehogy később szó érje a ház elejét. A papírodra gondolom nem került rá, ennyire ő sem tartotta fontosnak a dolgot...
Engem folyton a méreteivel ijesztgetett. Most 38 hetesen meg már teljesen átlagos a kisfiam minden mérete.
Nyugi, az a legfontosabb :)
Nekem ugyanez volt az uh-on, pedig alig híztam, nem hittem, hogy terh. cukrom lehet (persze azóta tudom, hogy ez a hormonoktól alakul ki, nem mástól) , de bizony bitang rossz lett a terheléses cukrom és brutál szigorú diétán voltam utána végig.
A babának természetesen semmi baja nincs :) Csak rossz mint a zördög :D
köszi, a válaszokat, megpróbálok türelmes lenni, nem izgulni!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!