Az, mennyire baj ha egy 17 éves fiú nem iszik alkoholt egyáltalán?
Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek az arcomra,különbön nagyon csúnya pattanásos lennék.2015. febr. 27. 22:21
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi ,mert sokan azt mondják ,hogy mi lesz velem, hogy nem járok bulizni ,inni. Meg anya se enged ilyen helyre.
2015. febr. 27. 22:41
5/8 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz belőle :) én 24éves vagyok és nagyon ritkán ittam...sose buliztam és teljesen jól vagyok :)
6/8 anonim válasza:
Ha nem veted meg azokat, akik néha megisznak valamit (mint a büszke antialkoholista oszálytársnőm), akkor nincs benne semmi zavaró. Bár abból ítélve, hogy többek közt a gyógyszerszedéssel indokolod, te nem vagy ilyen.
17/L
7/8 anonim válasza:
mi társaságunkban is valaki mindig ivott, valaki alig, van, aki cigizett, nem ez alapján ítéltük meg egymást
8/8 anonim válasza:
Én is 17 éves vagyok, nekem minden ismerősöm tiszteletben tartja, hogy kevés alkoholt fogyasztok, és ritkán, és, hogy nem cigizem. Nem ez alapján ítélnek meg. Ha látom, hogy egy társaságban azt hiszik, nem vagyok emiatt elég jó nekik, akkor egyszerűen nem lógok velük többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!