Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el anyának...

Hogyan mondjam el anyának hogy barátom van?

Figyelt kérdés

Anya mindig azt mondta 18 éves korom előtt nem lehet barátom, mert ha terhes leszek agyonver. Fiúk terén nagyon szigorú.

Én 14 éves vagyok, ő 16.

A fiúrol: Nagyon kedves, aranyos. Hip-hop stílusú. 4 éve jár karatéra , gitározik (ugyanaz a tanárunk, ő már régóta gitározik én 4 hónapja kezdtem el) emellett nagyon jó tanuló. Van egy 18 éves nővére, két húga van 10 és 5 évesek, öccse 19 hónapos. Anya nem szereti a nagycsaládokat, mert a mai világba minek, nehezebb megélni stb. A tanárok is mondták mióta együtt vagyunk jobb irányban megváltoztam. A barátom nagyon jól eltudja magyarázni a tananyagot így jobban megértem (ő is ebbe az iskolába járt), kevésbé vagyok "erőszakos" sajnos hamar dühbe gurulok. A családját már ismerem nagyon-nagyon kedvesek. A nővérétől már táskát is kaptam (természetesn nem ő vette hanem ő használta de már nincs rá szüksége) és egy tunikát is adott (rá már sajnos kicsi)

Félek anya eltilt tőle, pedig teljesen normális fiú ezt a (volt) tanárjai is megerősíthetik.

Apával elváltak, mert soha sem értettek egyet.

2015. febr. 27. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Ki fog akadni de nem kell vele foglalkozni.
2015. márc. 2. 10:01
 12/12 anonim válasza:
b*szd fejbe az öreglányt egy vasrúddal...
2015. márc. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!