Hogy mondjam el anyának ezt? Nagyon fog utálni?
Apához költözöm és emiatt sulit is szeretnék váltani.
De nem tudom, mikor és hogy beszéljek erről anyával, nem szeretném, ha megharagudna, vagy azt hinné, azért vagyok inkább apánál, mert ő gazdag és bármit megtehetek.
Nem szereti apát és nem akarom, hogy engem is utáljon.
(Most leszek 11.-es)
Ha anyukád szeret, és nem önző, akkor megengedi, hogy apádhoz költözz egy időre. Igaz, akkor a tartásdíjat apád nem fogja fizetni.
Azután kiderül, hogy ott jobb-e neked?
Ha menni akarok, nem fog bezárni... Szóval nem az a baj, hogy nem engedné meg, mert nem akadályozna, csak nem szeretném, ha utálna.
Ismerem apát, tudom milyen. Nem az állandó figyelem miatt költözök hozzá, mert ezt most se kapom meg, tekintve, hogy vagy dolgozik, vagy a barátaival van, vagy lányokkal/nőkkel.
Egyszerűen csak ott jobb és ennyi.
Anyával itthon 0-24 veszekszünk, semmit nem enged meg, bármit teszek, az nem jó.
Apával nem szoktunk veszekedni, pedig gyakran vagyok vele, hétvégente ott vagyok szinte mindig és bármit csináltam eddig, sosem kiabált, vagy büntetett meg.
Pedig volt már olyan, hogy az éjszaka közepén kellett órákat vezetnie miattam, mégsem akadt ki. Anya legutóbb azért jelenetet csinált mindenki előtt, mert nem vettem fel a telefont, amikor hívott...
És nem, apa nem azért csinálja ezt, mert keveset van velem. Ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!