Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyának ezt?...

Hogy mondjam el anyának ezt? Nagyon fog utálni?

Figyelt kérdés

Apához költözöm és emiatt sulit is szeretnék váltani.

De nem tudom, mikor és hogy beszéljek erről anyával, nem szeretném, ha megharagudna, vagy azt hinné, azért vagyok inkább apánál, mert ő gazdag és bármit megtehetek.

Nem szereti apát és nem akarom, hogy engem is utáljon.

(Most leszek 11.-es)

2014. jún. 11. 15:33
1 2
 1/20 ivilicious ***** válasza:
100%
Ha normális nem fog utálni, az ő gyereke is vagy...
2014. jún. 11. 15:34
 2/20 anonim ***** válasza:
2%
Akkor költözhetsz apádhoz ha az anyukád hozzájárul. Miért akarsz elköltözni? Ha az én lányom lennél, egy világ omlana össze bennem.
2014. jún. 11. 15:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a valódi oka annak, hogy oda akarsz menni? Hogy heti-kétheti egyszer csillog-villog amikor együtt vagytok? Tudod, más az, hogy ajándékokkal halmoz el, elmentek meginni-enni valamit és beszélgettek és más az, hogy valakivel együtt vagy minden nap. Akkor már ő sem mindig figyel, nem mindig mosolygós, és lehet, hogy pont tojik majd arra, hogy szórakoztasson. Pénze van, jah. Aztán annyi. Gondold meg, mit kockáztatsz! Nem minden olyan, amilyennek látszik!
2014. jún. 11. 15:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád szeret, és nem önző, akkor megengedi, hogy apádhoz költözz egy időre. Igaz, akkor a tartásdíjat apád nem fogja fizetni.

Azután kiderül, hogy ott jobb-e neked?

2014. jún. 11. 15:39
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat az azert nem ugy van, hogy hopp, most elköltözom apahoz.... Még kiskoru vagy, kell anyád beleegyezese. Ha nem akarja, mehetsz a gyamhivatalba, de indokolni kell, hogy miért mennél. Es hulye indokok, mint pl közelebb van a suli , stb nem játszanak.
2014. jún. 11. 15:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Azzal szamolj hogy aztan lehet hogy anyukad nem fogja engedni hogy visszamenj hozza ha savanyu a szolo...
2014. jún. 11. 15:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyakén nekem megszakadna a szívem.
2014. jún. 11. 15:41
 8/20 anonim ***** válasza:
anya, el szeretnék költözni apához és iskolát váltani
2014. jún. 11. 15:51
 9/20 A kérdező kommentje:

Ha menni akarok, nem fog bezárni... Szóval nem az a baj, hogy nem engedné meg, mert nem akadályozna, csak nem szeretném, ha utálna.

Ismerem apát, tudom milyen. Nem az állandó figyelem miatt költözök hozzá, mert ezt most se kapom meg, tekintve, hogy vagy dolgozik, vagy a barátaival van, vagy lányokkal/nőkkel.

Egyszerűen csak ott jobb és ennyi.

Anyával itthon 0-24 veszekszünk, semmit nem enged meg, bármit teszek, az nem jó.

Apával nem szoktunk veszekedni, pedig gyakran vagyok vele, hétvégente ott vagyok szinte mindig és bármit csináltam eddig, sosem kiabált, vagy büntetett meg.

Pedig volt már olyan, hogy az éjszaka közepén kellett órákat vezetnie miattam, mégsem akadt ki. Anya legutóbb azért jelenetet csinált mindenki előtt, mert nem vettem fel a telefont, amikor hívott...

És nem, apa nem azért csinálja ezt, mert keveset van velem. Ő ilyen.

2014. jún. 11. 15:53
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
Ja, hogy anyád nevelne, apad meg xarik ra, hogy mit csinálsz....
2014. jún. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!