Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyának?

Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
40 es szülinapjára kapott egy gyönyürű 40 es feliratu poharat szulinapjara. kivolt téve a nappaliba. Elég sokat takarittok otthon. es mivel egesz nap egyedul voltam kitakaritottam a lakast. az utolso polcot toroltem es veletlenul leloktem a poharat es eltorott. foggalmam sincsen hogy mondjam el. nagyon bant a dolog :(
2014. márc. 31. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy ezt most itt leírtad! Takarítottál, véletlenül lelökted és nagyon sajnálod. Nem hiszem, hogy anyukád mérges lenne érte (főleg, hogy takarítás közben történt :D ). Az ilyesmi mindenkivel előfordul, nem nagy ügy.
2014. márc. 31. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudni fogja, hogy nem szándékosan törted el. Először lehet, hogy dühös, vagy ingerült lesz, nem ismerem. Mond el, mennyire bánt a dolog és ajánld fel, hogy találjon ki számodra valami "bünti" féleséget kárpótlásul. Ne próbáld elsumákolni míg észre nem veszi, mert annál rosszabb.
2014. márc. 31. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki hogy az a pohár amúgy is öregítette csak, egy perccel se néz ki többnek 30-nál :) biztos értékelni fogja a bókjaid és elfelejti a dolgot, egyébként meg szülőt én még nem láttam aki egy törött pohárért haragudott volna, végül is nem az 1500 dollárt érő kínai vázáját törted össze ;)
2014. márc. 31. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát mond meg neki.Csak nem fog neked esni késsel a kezében.

:)

2014. ápr. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!