Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom miért hord a táskájában...

Lányom miért hord a táskájában szexuális eszközt, hisz olyan fiatal, s beszélni nem akar róla?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 17:51
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Néha azért érdemes alaposan elolvasni a kérdést, ugyanis a kérdező nem szexuális segédeszközt, hanem "szexuális eszközt" ír. Véleményem szerint nem ugyanaz.

Ami a kérdést illeti, nekem is az a véleményem, óvatosan, de nyitni kell felé.Nekem 2 gyerekem van, az egyikkel szinte mindenről lehetett beszélni, a másik, ha neki kicsit kínos dolgokról volt szó, azonnal agresszivitással reagált. De megoldódott minden, ugyanis felnőttek. Remélem nálad is minden rendben lesz

2015. márc. 1. 08:28
 32/40 anonim ***** válasza:
38%

Érdekelne azok véleménye akik a 29-es szarkasztikus válaszomat lenullázták. Csak hogy tudjam, mi is a gond azzal, hogy nekem ez az iskolai hozzáállás nem tetszik. Kotont osztogatni tizenéveseknek, meg steril tűket (ilyenről is hallottam már) egyenértékű egy nyílt felhívással, hogy viselkedjenek felelőtlenül, direkt keressék a bajt, hiszen úgyis mindenki így csinálja.

Szóval ha tényleg arról van szó, hogy a suliban fűnek-fának kotont osztogatnak ahelyett, hogy mélyen elbeszélgetnének a fiatalokkal (akár külön-külön is) akkor az egy rohadt felelőtlen iskola. Vannak ott ugye mindenféle helyzetben, akik korán belementek már az első szexbe, mert az menő, meg (remélhetőleg a többség) aki nem csinál nagy baromságot alapból, erre tessék, a kezébe nyomnak egy kotont -- szerintetek erre mégis mit gondoljon?

2015. márc. 1. 11:13
 33/40 anonim ***** válasza:
25%

Ismered azt a slágert,hogy;Szerelemre születtem,sokan mondták már nekem......?

Szerintem a lányod ilyen nagy szexuális étvággyal született,tehát nem biztos,hogy nevelési hiba.S akkor ezen nem tudsz változtatni,hiába próbálod.Sajnos itt már csak arról lehet beszélni,hogy hogyan óvja meg magát,hogy kamaszkorában ne essen teherbe,mert nem csak a saját életéért felel,hanem egy leendő életért is!

2015. márc. 1. 14:36
 34/40 anonimalkoholista ***** válasza:
40%
Az óvszer nem szexuális eszköz, hanem egészségügyi. Örülj neki, hogy hord magánál, ez érett gondolkodásra vall. Jobb lenne, ha terhesen vagy betegen jönne haza?
2015. márc. 3. 12:13
 35/40 anonim ***** válasza:
43%
Az se jó hogy 13 évesen megrakatja magát.
2015. márc. 3. 12:29
 36/40 anonim ***** válasza:
Betegen és terhesen még óvszer használatával is hazamehet,hiszen sok óvszer gyárilag áteresztő,nem megbízható.A szexuális élet nem 13 éveseknek való.Ők még gyerekek.
2015. márc. 3. 13:12
 37/40 horex ***** válasza:
40%

sok óvszer gyárilag áteresztő"

36

Ezt a hülyeséget honnan vetted?

2015. márc. 3. 13:34
 38/40 Arobi ***** válasza:
66%

A 8-as Vilcsianyuja-nak igaza van. Kiegeszitenem meg azzal,hogy a gyermeked,fiad,lanyod,Nem a Tulajdonod. ! Mindossze "kolcsonkaptad oket",addig amig fel nem nonek. Ok kulon eletek. ! Nem te vagy. !

Ezt meg kell ertened. ! Megha nehez is. Mert ugyis ez lesz. Hiaba agalsz ellene. Majd meglatod 18-20-22-akar 25 eves koruktol, ahogy ernek. Nem mind egyidoben.

Amirol irsz,korainak tunik,de sokan vannak igy mar az o koraban. O hamar ero tipus. Ezt nem te dontod el. De meg o sem. Ez biologia. Beszelhetsz vele,felton,ovon,de csak mint egy 'masik felnottel',baratilag,nem kioktato,es foleg nem lealazo modban. Mert akkor 'elveszited ot. !" A szemelyiseget,a bizalmat, amit szinte soha nem kaphatsz vissza. Meg kell ertened: hogy te barmennyire korainak tartod is,o mar akkor is ralepett erre az utra,amirol senki kedveert soha senki nem lep vissza. !

A masik verzio,meg lehet,hogy csak 'brahibol' hordja maganal.a gumit. ! Ki tudja. ? De ha az elso,akkor tartsd be a szabalyokat,vagy igen koran 'elveszited'a lanyodat. ! Egyutt elhet veled meg evekig,mert nincs mas valasztasa,de mint lanyodat elveszited,ha eroszakolod,vagy kenyszerited. ! De a tied marad,ha 'baratkent kozelitesz !

2015. márc. 3. 16:21
 39/40 anonim ***** válasza:
57%

Valószínűleg nem lehet túl könnyű beszélni a szexualitásról egy olyan szülővel, aki az óvszer szót sem meri használni, hanem szexuális eszköznek hívja.

Attól, hogy van a táskájában, nem biztos, hogy szexel is. Nekem is évekig volt az első alkalom előtt is, mindig mondták, hogy inkább hordjak magamnál szükségtelenül, mint hogy ne legyen, amikor kell.

A gyerekünk cuccai közt turkálni pedig olyan dolog, ami amikor kiderül, egész életedre egy gerinctelen sunyi leszel a gyereked szemében. Ahogy előttem is írták, ő egy külön ember, nem szabadna aljabbul bánni vele, mint akárki mással.

Ha nem sunyinak, hanem megbízhatónak fog tartani, majd elmondja, mi vele a helyzet. De azt ki kell érdemelni.

2015. márc. 7. 14:05
 40/40 anonim ***** válasza:

én lehet, hogy nemsoká aktív leszek szexuálisan, igaz, hogy szűz vagyok még. vmelyik nap amikor elutaztam, találtam egy kis táskában (amit üresnek véltem) kotont, és elraktam, nehogy az legyen, hogy kell, és akkor nincs, mert az ilyesmi fontos.

15/L

2015. júl. 17. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!