Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom miért hord a táskájában...

Lányom miért hord a táskájában szexuális eszközt, hisz olyan fiatal, s beszélni nem akar róla?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 17:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
82%
13 évesen nekünk adtak a suliban.
2015. febr. 25. 18:26
 12/40 anonim ***** válasza:
85%

hát én nem tudom, hol éltek, a lányomnak most volt a szalagavatója, és a 18 lányból ötnek van barátja... :O

13 évesen szexelnek a környezetetkben?

2015. febr. 25. 18:35
 13/40 anonim ***** válasza:
73%

A felvilágosítást egészen kiskorától kezdve az éppen aktuális szintjének megfelelően kellett volna megtenni, pont azért, hogy az ezzel kapcsolatos bizalmi viszony kialakulhasson. Ha már viszont így utólag próbálnál valamit tenni én mindenképp leülnék vele, elmondanám neki amit fontosnak tartok a szexualitással kapcsolatban, biztosítanám, ha kérdése van hozzám fordulhat bizalommal és ennyi, a kérdezősködés nem vezet semmire.

Egyébként valószínűsítem vagy iskolában kapták, valami újsághoz volt, vagy kíváncsiságból vették.

2015. febr. 25. 19:10
 14/40 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy a suliban kapta? Mi is mindig kaptunk felvilágosítás mellé a védőnőtől. Először egy járt a szórólaphoz, később emlékszem dobozzal hozta és csomóan marokszámra vitték.

Na az én ilyen első óvszerem szavideje ott járt le szépen a polcomon :D Nekem is volt olyan gondolatom, hogy majd biztos hasznát veszem, de nem kellett még jó pár évig. :)

2015. febr. 25. 19:24
 15/40 anonim ***** válasza:
86%

Tudtommal nem minősül szexuális segédeszköznek, mivel azt 18 éven aluliak nem vásárolhatnak, de óvszert az igen. (De nem is ez a lényeg)

Hát több oka is lehet, hogy miért van nála. Lehet, hogy már tényleg nem szűz, sajnos ez előfordul, ez ellen már semmit nem tehetsz, de legalább védekezik (és jó módszerrel teszi azt!), úgyhogy ennek lehet legalább örülni.

Másik oka lehet pl. az is, hogy menőzni akar a barátnői előtt. (én annó egy betétet vittem be a suliba és mutattam meg a barátnőknek, mindezt kb. 8 évesen, hát úgy néztek rám kb. mint egy istennőre :D )

Beszélni szerintem azért nem akar róla, mert vagy zavarban van, vagy mert esetleg attól fél, hogy összeszidod. Mindenképpen neked kell okosan nyitni felé, mert ha rosszul lépsz, akkor sajnos rámehet a köztetek lévő bizalom .

2015. febr. 25. 19:29
 16/40 anonim ***** válasza:
80%

megkérdezhetem,hogy hogyan indítottad ezt a beszélgetést?Lehet,hogy én sem akarnék veled...13 évesen valószínűleg felvilágosultabb,mint azt te gondolod..és mi a szomorú abban,hogy egy kamasz lánnyal beszélgetni kell a szexualitásról?Szerinted mikor érik meg rá?

Én extrém példa lehetek,14 évesen vesztettem el a szüzességem,nekem is olyan jó volt a kapcsolatom anyuval,hogy mai napig nem tud róla,pedig már rég felnőttem,nekem is van két lányom...Nálunk is ez volt a "hiba",hogy én még fiatal vagyok vagy rib..nc ez a két alternatíva lehetett...egyébként mai napig nem bántam meg,mert általában ezzel szoktak példálózni...Én érettebb voltam,mint anya gondolta...

A lányaimnál nem fogom homokba dugni a fejem...Remélem,hogy lesz eredménye..

2015. febr. 25. 19:50
 17/40 anonim ***** válasza:
84%
Az óvszer nem szexuális segédeszköz.
2015. febr. 25. 20:15
 18/40 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ti teljesen hülyék vagytok, semmi kapcsolatotok a realitással. Mi az, hogy biztos lefekszik mindenkivel? Ezt miből sikerült leszűrni? :D Nyolcadikos, ilyenkor rengeteg suliban osztanak felvilágosításon óvszert - én teljesen biztos vagyok abban, hogy onnan van és nem akarta otthon hagyni, nehogy megtaláld.
2015. febr. 25. 21:16
 19/40 anonim ***** válasza:
68%
régen mi is vettünk barátnőimmel poénból 14 évesen óvszert. egy darabig mindegyikünknek volt egy a pénztárcájában. Ennek ellenere 17 évesen veszítettem el. Nem kell minnárt a legroszabbra gondolni
2015. febr. 25. 21:18
 20/40 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is jóval előbb volt óvszerem, mint hogy használtam volna. A két dolog nem egyenesen arányos egymással. :)
2015. febr. 25. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!