Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogyan reagálnátok,...

Kamaszok! Hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy az egyik osztálytársatoknak viszonya van egy tanárotokkal? Szülők! Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 23:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20! Igen, elgondolkoznék rajta. Ismersz 14 év körüli tiniket? A többség felvilágosultabb, mint én vagyok közel 40 évesen. Ha erőszak volt, akkor természetesen nem us kérdés, akkor mindent megtennék, hogy börtönbe kerüljön. Ha viszont nem, akkor nem tenném ki a gyereket annak, higy meghurcolják!
2015. máj. 26. 18:23
 22/24 anonim ***** válasza:
29%
A GYEREKET, igen, jól mondod! Gyerekkel szexelni a legsúlyosabb bűncselekmények egyike!! Az ilyeneket még a gyilkosok, börtöntöltekékek is lenézik, megvetik, üldözik, szadizzák! Nagyon helyesen! Nem hivatkozhatsz a gyerek meghurcolására, csak hogy elhallgasd! Atya Isten, milyen világban élünk... Már semmi sem szent tényleg. Itt most nem 18 évesről beszélek, hanem 14 év alattiról...
2015. máj. 27. 08:02
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted a mai 14 évesek többsége nem él szexuális életet? Ugye ezt nem gondolod. Igen, a legsúlyosabb bűn, amit elkövethetnek egy gyerek ellen. De nézz körül. Én 14 évesen szinte babáztam, a mostani 14 évesek egy része pedig már a többedik kapcsolatán van túl. Igy elég valószínű, hogy aki 14 évesen a tanárával viszonyt folytat, önként teszi. Ezért akár tetszik neked, akár nem, ha a lányom ilyenbe keveredne, mérlegelnék.
2015. máj. 27. 11:17
 24/24 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy 14 évesen van, aki már szexel, én nagyon elkeserednék, ha kiderülne, hogy mi ehhez a kultúrkörhöz tartozunk. És ROHADTUL nem mindegy, hogy egy felnőttel szexel a 13-14 (12?) éves lány vagy egy másik gyerekkel....
2015. máj. 27. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!