Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogyan reagálnátok,...

Kamaszok! Hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy az egyik osztálytársatoknak viszonya van egy tanárotokkal? Szülők! Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 23:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van ilyen a suliba (gimi). Bár nem osztálytársam,csak évfolyamtársam így különösebben nincs kihatással rám,így nem is érdekel. Annyi,hogy a tanár a szemembe elvesztette azt a tiszteletet amit a tanárok felé adok-nem tanárként tekintek rá-. A csajsziról sem gondolok semmi extrát. Kb a 4 év alatt két szót beszéltem vele,de egy buliba szépen kifejtette miket is szoktak csinálni. Egészen csodálkozom,hogy ez így még mindig működik,gondolom a tanárok is tudják.

Viszont én nem köpök be senki levesébe. A szülőknek sem mondom. Egy 18 éves lány eltudja dönteni,hogy mit akar és milyen értékrendeken belül.

2015. febr. 24. 13:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a viszony egy beleegyezéses viszony,akkor eszembe jutna,hogy ki a hülye,aki ilyenbe ne menne bele?Ki az,aki nem menne bele egy intim kapcsolatba olyannal,aki tetszik neki?

Igen,valóban tény és valóság,hogy ez nem megszokott,ugyanakkor szerintem ezzel nincs is probléma,ha a tanár nem kivételezik az adott diákkal.Iskolában ugyanúgy kell ezt kezelni,bejárni órákra,otthon pedig mehet másképp,négy fal között.Aztán úgyis,ha kijárta az adott diák az adott iskolát,akkor lehet felvállalni teljesen a viszonyt.

Nem árulnék be semmit,mert miért is akarok én valakinek ártani?Nem vagyok irigy ember,mert a saját életemmel is úgy,ahogy,de megvagyok elégedve,bár van mit javítani.Mindenki csak ember,és mindenki ugyanott köt ki a végén,nem?Az se lesz máshol,aki a tanárával jár xDD

Előnyt nem szerzek abból,hogy beárulom,hátrányom meg nem származik a viszonyukból.:DD

Ha nekem is tetszik a tanár,akkor sem árulom be őket,bár akkor azért játszik a féltékenység eléggé.De itt sem az irigység!!!!Alapjában véve féltékeny sem vagyok annyira,de szeretem,ha mindenki ugyanúgy van kezelve látszólag.Tehát szeretem látni,hogy a látszat fenn van tartva(az egyenlőségről az iskolában!).

Ha viszont nem beleegyezésen alapul,hanem a tanár zsarolja ki a viszonyt,és a hatalmát használja ki,akkor tuti beköpném a tanárt.Ez ugyanis már undorító.

2015. febr. 24. 14:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt ilyen, érettségi évében kaptunk új tanárnőt, kis fiatal 25 évest. A szalagavatókor már együtt voltak az osztálytársammal (titokban, kb 3 ember tudott róla) a szóbeli érettségikor már terhes volt(június vége). Azóta is együtt vannak. Ők elég jól titkolták is, a tanárok nem is tudtak róla egyáltalán.
2015. febr. 24. 17:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, az lemaradt, hogy páran elég hamar tudtunk róla, de senkinek egy rossz szava nem volt. A fiú már elmúlt 14, meg aztán nem akar senki úgy járni mint ketteske.
2015. febr. 24. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ókorban a férfitanárok úgy jutalmazták meg a legügyesebb diájukat, hogy szexuális kapcsolatba kerültek vele... :D

amúgy nekem semmi bajom a dologgal, a férfiak vonzódnak a nőkhöz, és fordítva is, ez az élet rendje, ha tetszenek egymásnak akkor miért ne?

ők döntik el, én nem szolnék bele, jelenteni meg eszembe se lenne.

Hallottam már ilyet, nekünk is volt egy elég jóképű férfi tanárunk, szimpatikus volt, vicces, stb... de ő sose nézett úgy a diákjaira.... de nekünk bejött :D

2015. febr. 24. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Hát a mi sulinkban inkább ne történjen meg, mert egy jól kinéző fiatal tanárunk sincs...
2015. febr. 24. 18:17
 17/24 anonim válasza:
64%
Az anyukám 25 éves tanárnő volt, apukám pedig az egyik diákja mikor összejöttek. Na ennek az eredménye lettem én. (bár annyit mindenképpen hozzátennék ma már nincsenek együtt, de elég jó a kapcsolatuk egymással és velem is:))
2015. márc. 2. 16:35
 18/24 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ez bűncslekmény. Bár valszleg a diákot sem kellett rá kényszeríteni, de akkor is az. Mint kamasz, nem tennék semmit valszleg, jól kiröhögnénk a háta mögött az illet osztálytársat. Mint felnőtt is nehéz, mert tanúk vagy bizonyítékok kellenek hozzá, máskülönben csak rágalmazás.
2015. máj. 26. 10:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában nálunk is volt ilyen. Egy évvel felettem járó lány összejött a szám.tech.tanárral. A tanárt kirúgták, a lány elment. Kamaszként eszembe sem jutott, hogy feljelentsek bárkit. Szülőként ha az én gyerekemről lenne szó, az már más dolog. Az hogy mit tennék attól is függne, hány éves a gyerekem. Ha 17-18 biztos nem tennék feljelentést, ha 14 év alatti akkor elgondolkoznék rajta.
2015. máj. 26. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:
14 év alatt elgondolkodnál rajta?!?!? :O
2015. máj. 26. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!