12-15 éves gyerekek, vagy szülők válaszát várom. Meg van e engedve a sminkelés? Meddig lehettek kint a városban? Van barátotok?
12 evesen nem sminkeltem,nem maradhattam bennt suli utan meg hetvegen sem a varosba.Nem volt baratom.
13 evesen sminkelherttem(alapozo,szemceruza),nem lehettem bennt a varosba,baratom volt.
Most tizennegy evesen ugyanez,csak nincs mar baratom.
Nem szeretnék sminkelni, de régebben festettem a körmömet, azzal nem volt bajuk a szüleimnek, és igaz, hogy nincs konkrétan megtiltva, de anyám mindig hangsúlyozza, hogy ez ilyen idősen mennyire rossz.
Városban ő...McDonald's-ban (húsz méterre a buszpályaudvartól...) lehetek iskola után egy órát, meg egyszer elmentünk vonattal moziba, de amúgy érdeklődésem hiányában nincs megszabva.
Nincs.
14/L
A sminkelés nálunk nem úgy ment, hogy megkérdeztem, hogy anya sminkelhetek e, és ő igent mondott, hanem magamtól kezdtem beszerezni a sminkeket és csak akkor sminkeltem ha mentem valahova. Mivel nekem 13-14 éves korom óta nagyon problémás a bőröm, korrektorral kezdtem, amit felváltotta az alapozó, majd egy kicsi szempillaspriál, szemceruza, és most már tust is használok, néha pirosítót. Nem örülnek ha bulikba nagyon kikenem magam, azért anya nagyon kiakad.
Városba, vagy így bulizni max 1ig, ha nagyon könyörgök 2ig kiengednek.
1 éve van barátom. 16/L
13 vagyok, és nem sminkelhetek, maximum néha egy kis korrektor egy-egy csúnyább pattanásra, vagy a sebekre amik az arcomon keletkeznek fogalmam sincs, hogy hogyan.
Én viszonylag sokáig kint lehetek, általában olyan 7-8-ig, de ha 9-re érek haza edzés miatt, akkor sem szólnak érte, de mindig telefonálnom kell nekik, ha valami miatt úgy alakul, hogy legkésőbb fél nyolcra nem vagyok otthon. Barátom nincs, és azt hiszem anya nem is engedné, de erről nem beszéltünk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!