Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-15 éves gyerekek, vagy...

12-15 éves gyerekek, vagy szülők válaszát várom. Meg van e engedve a sminkelés? Meddig lehettek kint a városban? Van barátotok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 18:05
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

12 evesen nem sminkeltem,nem maradhattam bennt suli utan meg hetvegen sem a varosba.Nem volt baratom.

13 evesen sminkelherttem(alapozo,szemceruza),nem lehettem bennt a varosba,baratom volt.

Most tizennegy evesen ugyanez,csak nincs mar baratom.

2015. febr. 26. 21:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék sminkelni, de régebben festettem a körmömet, azzal nem volt bajuk a szüleimnek, és igaz, hogy nincs konkrétan megtiltva, de anyám mindig hangsúlyozza, hogy ez ilyen idősen mennyire rossz.

Városban ő...McDonald's-ban (húsz méterre a buszpályaudvartól...) lehetek iskola után egy órát, meg egyszer elmentünk vonattal moziba, de amúgy érdeklődésem hiányában nincs megszabva.

Nincs.

14/L

2015. febr. 27. 22:44
 23/28 anonim válasza:

A sminkelés nálunk nem úgy ment, hogy megkérdeztem, hogy anya sminkelhetek e, és ő igent mondott, hanem magamtól kezdtem beszerezni a sminkeket és csak akkor sminkeltem ha mentem valahova. Mivel nekem 13-14 éves korom óta nagyon problémás a bőröm, korrektorral kezdtem, amit felváltotta az alapozó, majd egy kicsi szempillaspriál, szemceruza, és most már tust is használok, néha pirosítót. Nem örülnek ha bulikba nagyon kikenem magam, azért anya nagyon kiakad.

Városba, vagy így bulizni max 1ig, ha nagyon könyörgök 2ig kiengednek.

1 éve van barátom. 16/L

2015. márc. 1. 12:10
 24/28 Kacca válasza:
13 vagyok:) A szüleim nem szigorúak, de nyáron a szabály, miszerint "ha városba mész, fél nyolcnál előbb kell hazaérned" mindig érvényben volt. Én nem szoktam magam sminkelni, csak ha úgy esik, akkor egy kis szemspirált teszek fel, mert szerintem (és anya szerint is) egyáltalán nem fontos a smink. Van olyan barátnőm, aki rendszeresen (és durván) sminkeli magát, én viszont úgy gondolom, hogy tökéletesen megfelel egy kis spirál is, szájfénnyel. :) Barátom nincsen.
2015. márc. 1. 15:59
 25/28 anonim válasza:
14 vagyok , egyedül városba nem mehetek de mivel falun lakok nyáron 8-9 , igen sminkelek de csak annyit hogy a pattanások ellegyenek tüntetve , spirál ás ennyi , van barátom de szüleim nem tuudják :)
2015. márc. 14. 17:16
 26/28 anonim válasza:

13 vagyok, és nem sminkelhetek, maximum néha egy kis korrektor egy-egy csúnyább pattanásra, vagy a sebekre amik az arcomon keletkeznek fogalmam sincs, hogy hogyan.

Én viszonylag sokáig kint lehetek, általában olyan 7-8-ig, de ha 9-re érek haza edzés miatt, akkor sem szólnak érte, de mindig telefonálnom kell nekik, ha valami miatt úgy alakul, hogy legkésőbb fél nyolcra nem vagyok otthon. Barátom nincs, és azt hiszem anya nem is engedné, de erről nem beszéltünk még.

2015. márc. 21. 21:46
 27/28 anonim válasza:
13 éves vagyok,sminkelhetek,de nekem nyáron eszembe se jutna bármit is felkenni az arcomra,úgyis leolvadna rólam.:) Persze ha sminkelek,se durván.(szempillaspirál,illetve néhanapján korrektor,ha van egy pattanásom.)Mivel faluban lakok,és itt nincs mit csinálni,7-8 fele hazamegyek.Ha városban laknánk,olyan 8-9ig lennék kiengedve.Barátom nincsen,nem is akarok még.Olyan elven vagyok,hogy ráér az majd 15-16 évesen.:)
2015. júl. 24. 14:06
 28/28 anonim ***** válasza:
6os válaszoló István: maga egy segg.
2021. okt. 17. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!