A ti 10 év körüli fiatok hajlandó felvenni mesefigurás ruhákat?
Lassan 9 eves lesz a fiam, de meg tolltartobol sem szeretett volna mesefigurasat mar tavaly sem.
Utoljara 1.5 evesen volt mesefiguras utcai ruhaja, utana csak pizsamabol vettunk neha ilyet.
Egyebkent hol arulnak csak ilyen ruhakat? En nem szoktam ilyet latni.Tobbnyire a Benettonban, neha a Zaraban es H&M-ben vasarolok,de kirakatokban is csak nagyon ritkan latok mesefiguras ruhakat.A 2.5 honapos babamnak is csak rugibol es bodybol van figuras, a nadragok es pulcsik teljesen felnottesek.
Esetleg nézz szét pár turkálóban is,komolyan:)
Nálunk van egy turi ahol 10db kisruha 1000ft, vagyis 100 forint darabja. Teli van ilyen Zarás,H&M-es,Next,Georgie, Tommy Hilfiger stb márkájú ruhákkal (persze mesemintás itt is van). Nagyon jókat kilehet fogni,olyat is amin még a címke is ott van.
Otthon kifertőtlenítem és lehet is használni,nem beszélve arról,hogy ha a gyerek kiszakítja,leeszi stb akkor nem fogom a fejem ,hogy "jajj az ötezer forint volt" :).
Vannak jó turik, ahol márkás ruhákat kaphatsz fillérekért. :)
A másik pedig pár "noném" kínai bolt. Egyáltalán nem rossz a minősége...főleg, ha csak fél évig jó rá, bőven kibírja. Nem drága és van mindenféle. Nézz körül az Ázsia Centerben is, az nem olyan, mint a többi bevásárlóközpont.
Most pont abban a korszakban van hogy ciki neki.
Amikor felnő akkor majd újra szeretni fogja, most viszont a kettő között van. Én 20 éves vagyok, lány, és imádom a mesefigurás ruhákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!