Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a "kerülgetjük a forró...

Ez a "kerülgetjük a forró kását" érzés mikor múlik el?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel úgy érzem, véget ért a barátságunk.

Ez mindkettőnk hibája, az utóbbi hónapokban mindketten tettünk olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. De Ő lépte meg az, amitől borult az egész és 3 hete megbeszéltük, hogy ettől függetlenül ugyanúgy jóban leszünk, meg egy ilyen barátság nem mehet tönkre (kb. össze voltunk nőve). De tényleg nagyon közel álltunk egymáshoz. Együtt jártunk suliba, együtt reggeliztünk, ebédeltünk, délután is találkoztunk. Egyforma az órarendünk, így a lyukasórákat is együtt töltöttük.

Erre most külön járunk reggelente, lyukasórákon pedig tök semleges témákról beszélgetünk.

A suliban Ő is másokkal lóg és én is. Ugyanez van szabadidőnkben.

De nem tudom, hogy mikor múlik el az az érzés, hogy "menekülnék" a közeléből, vagy nem is tudom... Néha úgy érzem, hogy szeretnék beszélgetni Vele úgy, mint régebben, máskor meg legszívesebben be sem mennék a suliba.

(Mind a ketten 17 évesek vagyunk.)

2015. febr. 17. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy őszinte beszélgetés mind a két fél részéről nem ártana. Talán pont ettől könnebbülnétek meg és térne vissza minden a régi kerékvágásba. Kicsit megbeszélitek, hogy elengeditek egymást szabadságra. Most az jön le, hogy kötelezőből lógtok egytütt, mert a másikról azt gondoljátok, hogy mit fog gondolni...stb.
2015. febr. 17. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Már próbáltuk. De akkor lehordott, hogy én megint támadom és azt hajtogatta, hogy Ő úgy gondolta, a mi barátságunk elég erős, stb. Szóval feladtam azt, hogy megbeszéljük.

Mintha egy fal lenne előtte és csak a saját igazát látná. Vagy mintha más nyelveket beszélnénk.

2015. febr. 17. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak köszönjetek el egymástól.
2015. febr. 18. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az elmúlt 1 évben romlott meg a legjobb barátnőmmel a kapcsolatom (13 évig voltunk barátok). Nagyon hiányzik, és még mindig nagyon szeretem, de jobb mindkettőnk számára, ha már nem barátkozunk. Te is engedd el őt.
2015. febr. 18. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Kerüljétek egymást egy ideig.Most én is mkerülöm a kommunikációt a legjobb barátnőmmel,aki 15 éve a legjobb barátnőm.Ő i kerüli velem a kommunikációt,mert mostanában elhanyagoltuk a barátságot,és nem tudom,hogy most akarok-e nyitni egyáltalán,vagy,hogy mit akarok.Úgy gondolom,hogy nem árt még több szünet,és az,hogy kicsit elszakadjunk egymástól.Most vannak új barátnőim,teljesen más az életvitelünk,és most nagyon ráhangolódtam a jelenlegi baráti kapcsolataimra.:DD

Ettől függetlenül 15 évet soha nem fogok elfelejteni,mert az ovitól kezdve szinte együtt nőttünk fel,és ilyet egyszerűen elfelejteni lehetetlen.Legalábbis a részemről.Január 29.-e óta nem beszéltem vele,még Facebookon sem.Ez a leghosszabb szünet eddig,és nem tudom,hogy jó lesz-e ez a barátságunknak,de úgy érzem,hogy ez nagyon is kell most.

2015. febr. 18. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, csak közben meg zavar, hogy úgy látszik, Ő tök jól elvan másokkal. Én is, szóval nem egyedül ülök egész nap, sőt, azóta több emberrel beszélgetek napi szinten.

De akkor is...

2015. febr. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!