8. -osok! Hogy erzitek magatokat igy ballagas elott 1-2 nappal?
Milyen erzesek kavarognak bennetek?
Orultok,hogy vege az altalanos iskolanak,vagy esetleg sajnaljatok? Miert?
Fogtok sirni?
Is-is.:)
Voltak jo pillanatok, de a rosszakat sem felejtem el.
De megiscsak 8 evig egyutt voltam veluk, euert persze, hogy hianyozni fognak. :)
Szerintem biztosan fogok sirni.
(egy lány)
Nekünk ma volt :D Volt, aki sírt, de én nem tartoztam közéjük. Főleg mert csak egy éve járok ide. Akivel nagyon jóban lettem, úgy is tartani fogom a kapcsolatot. Persze kicsit fura érzés. De én nagyon várom már a gimit, ezért sem vagyok olyan szomorú, örülök, hogy vége az általánosnak :) Csak jövőre sok lessz a tananyag :/
14/L
Igaz,kicsit elkestem a valasszal,de nagyon furcsa volt.Igazabol maradok a gimib abba az intezmenybe,de sokan elmennek.
Sirni nem sirtam,de nagyon elerzekenyultem,amikor az egyik legjobb lany baratommal bucsuzkodtunk.:) Nagyon szerettuk egymast,(mint baratok).Hianyozni fog nagyon.O vegig pityergett.:)
Osszegezve nagyon furcs visszagondolni az elmult 8evre,mert nagyon jo volt,es most,h vege osszeszorul a szivem.:/ :)
Nekünk holnap lesz, én már ma is sírtam a tanárbúcsúztatón... a bankett csodás volt.:) Nagyon várom a gimit, de sok olyannal nem egy suliba megyek, akit nagyon szeretek, és ez nagyon elszomorít :( nagyon fogok sírni, pedig én nem vagyok olyan, de ez mostanában kijön...
14L
Nem vagyok már 8-as, de életem legszomorúbb hete volt: bele voltam esve egy csajba a "szomszéd" osztályból, nem nagyon tudtam másra gondolni, minthogy nem látom többet.
Nagyon jó osztályunk volt, de igazán csak 8-ban lettünk összetartóak. Nyugodtan mondhatom, hogy egy életre szóló barátságok születtek azon az éven, mert a mai napig (hat év elteltével) minden születésnapot együtt ünneplünk de sokszor csak úgy is összejövünk nyáron. Nem az egész osztály, de mi 5-en.
Nagyon szerettem a sulit is. A pincétől a padlásig belógtunk mindenhova és jóban voltunk mindenkivel. Ismertem a teljes évfolyamot, középiskolában csak a saját osztályomat. Nagyon rendes ofőnk is volt, bár mindig hülyítettük :D
Ballagás után másnap volt évzáró, amire nem lett volna kötelező menni, de szinte mindenki ott volt. Aznap mi 5-en megfogadtuk, hogy bármi történik, a gyerekünk is oda fog járni. Ki tudja, talán még osztálytársak is lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!