Fiúk, hogy éreznétek magatokat, ha ülnétek egy tömött buszon valaki mellett, és valaki hátulról rátok szólna, hogy adjátok át a helyeteket?
Figyelt kérdés
Egy öregembernek aki mellettetek áll éppen.2014. jún. 1. 15:02
1/9 anonim válasza:
Alapbol atadom a helyemet, de ha ramszolnak, akkor mar csakazert sem. Ha az oreg szol ram, es bunkon, akkor azt mondanam neki, hogy kapja be, ha valaki mas, akkor meg, hogy ne szolj bele barom.
2/9 anonim válasza:
Szégyellném magam, hogy rám kellett szólni.
3/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha nem vettem észre, vagy ha azért nem adtam át, mert épp egész nap vizsgáztam és már a nevemet nem tudom, annyira fáradt vagyok, akkor bocsánatot kérek, átadom, nem érzem szarul magam. Olyan még nem volt, hogy állt mellettem én meg nem adtam át , mert épp tahó akartam lenni. De természetesen mindig akkor adom át, ha látom, hogy szükséges. Vagyis kismama, szemmel láthatóan idős és alig áll a lábán,, sérült és nehezen áll vagy nem bír kapaszkodni (tehát törött kar, láb) ilyesmire gondolok. Akkor nem adom át, ha pl a néni engem is lesprintel (volt már rá példa), vagy olyan a vakolat az arcán, ami miatt 1 órát kell standupolni a tükör előtt. Akkor megint azt gondolom, hogy tud állni, ha akar.
4/9 anonim válasza:
Szégyellném magam,hogy magamtól nem jutott az eszembe...
5/9 anonim válasza:
Ha normálisan szólna, vagyis szépen megkérne, örömmel átadnám neki a helyem. Ha bunkó stílusban beszólna, akkor szimplán nem foglalkoznék vele. Volt már ilyenre példa, nem vettem észre egy öregasszonyt, mire az elkezdett károgni, mit képzelek hogy nem adom át a helyem az öregeknek, a diszkóba persze tudok állni stb... Aztán csatlakozott hozzá még egy öregúr, és kánonban szidtak már fennhangon, pedig elég lett volna annyi hogy fiatalember, át tetszik adni a helyet? De neeem, helyette szó nélkül el kell kezdeni szidni... Na az ilyenek nem érdemlik meg, hogy átadjam nekik a helyem. Akkor is csak ültem, és néztem ki az ablakon, a végére már az egész busznak elege lett belőlük, valaki beszólt nekik aztán elterelődött rólam a figyelem, rászálltak valaki másra.
6/9 anonim válasza:
Átadja a halál fasza. Azé a hely, aki előbb odaér. Iratlan busz törvény.
9/9 anonim válasza:
Rám egyszer szóltak, de mondtam az illetőnek - egy hisztis p.csa -, hogy 12 órája talpon vagyok (fizikai meló), úgyhogy nem, állítson fel mást.
Erre elkezdett kiabálni a buszon, hogy én milyen b.n.ó k.va vagyok, anyám szégyellhetné magát - na, itt azt hittem, szájba vágom, ne merészeljen anyázni -, stb.
A bácsi meg, aki miatt elkezdett hepciáskodni, ŐT szólta le, hogy hagyjon már engem békén pihenni, hisz látszik rajtam, hogy ültő helyemben elalszok, mellesleg, ő maga is meg tud kérni valakit, ha le szeretne ülni, nem kell a nőci közreműködése.
Megköszöntem a bácsinak, hogy kiállt értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!