Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy elmúljon...

Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés, hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel még néhány hónapja. Idősebbnek hitt, mint amennyi vagyok és elkezdtünk találkozgatni, sokat voltam vele. Aztán kiderült, hogy gazdag és befolyásos, de ez engem nem érdekelt.

A legjobb barátnőm azt hiszi, hogy nekem emiatt a férfi miatt lett meg nemrég a felsőfokú nyelvvizsgám, pedig ez nem igaz. Azt mondja, hogy biztos elintézte, hisz mindenkivel jóban van, mindenki ismeri. Tudom, hogy csalódott, mert neki nem sikerült, pedig sokkal többet készült, mint én. Most bűntudatom van, mert pár dolgot tényleg elintézett nekem, de azok "apróságok" voltak.

Valamilyen szinten bűntudatom van, mert a legjobb barátnőmnek nem sikerült és már 2 hete alig beszélünk emiatt. Nem akarom, hogy emiatt menjen tönkre a barátságunk.

Idén érettségizünk, nem akarom, hogy ez legyen az utolsó év, amikor beszélünk.

2014. márc. 24. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:
16%
Ha egy tett után lelkifurdalásunk van, akkor az helytelen volt. Te tudod, miért érzed ezt, biztosan nem ok nélkül. Azért, mert neked sikerült és neki nem, ez nem indok. És emiatt ő sem haragudna rád, hanem veled örülne. Valami itt nem volt tisztességes dolog, akármilyen "apróság" is. Mérd fel külső szemmel a helyzetet, és beszélj vele őszintén. A férfival pedig óvatosan. Nem hiszem, hogy egy felnőtt, befolyásos ember azért akar egy érettségi előtt álló lánytól bármit, mert mély érzései vannak (a tündérmesékből már kinőttem). Óvatosan a naivitással, mert károd származhat belőle! N30
2014. márc. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!