Mit csináljak? Nem tudom lebeszélni a koleszról. Mindenképpen el akar menni.
Ha CSAK a srác miatt menne, akkor nem engedném.
Én vagyok az anyja, én döntöm el, hová megy tovább tanulni, és ez esetben a helyi/közeli gimibe, nem két várossal odébb, hogy pasizhasson.
Ha csak a srác miatt megy, akkor nem megy.
Azért azzal az érvvel amit a 12-es írt, nem értek egyet. "Én vagyok az anyja, én döntöm el hova megy továbbtanulni." Ha van olyan szak, ami nálatok nincs, és az az álma, akkor megfontolnám, hogy elengedem. Szerintem semmi értelme nincs kiszabni egy 14-15 éves gyereknek, hogy mit tanuljon még négy évet. Ha nem jön be neki, akkor egyetemre máshova megy. Én is úgy vagyok vele, hogy az egyetemi szakom teljesen más lesz jövőre, mint amit most gimiben tanulok.
Viszont a koleszos kérdésben neked van jogod dönteni, mivel szüksége van az aláírásodra, nem szökhet csak úgy el otthonról. Kérdezd meg tőle, hogy milyen szak érdekli az adott iskolában, ahova felvételizni szeretne.
Itt és most megmondom ha ezt megcsinálod jó hosszú ideig te leszel a szemében a "legrosszabb anyuka a világon" (ami persze nem igaz hisz most is az érdemeit nézed!).
Én abban az esetben engedném ha a pasi mellett egy igazán rendes, jó iskolát választ, de azzal a feltétellel hogy ha esetleg vége a dolognak akkor nem lesz olyan hogy iskolát akar cserélni hirtelen, max ha a suli tényleg nem jó. Ha már ezt választotta csinálja is végig.
Most 4. éve vagyok koleszos, és megnyugtathatlak szorosabban vagyok fogva mint otthon. És én is 14 évesen kerültem oda. Nem világvége.
(Ja és így zárójelben megjegyzem van barátnőm aki 13 évesen jött össze a párjával, most 18 és még mindig együtt vannak,sose lehet tudni mikor komoly a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!