Ha egy baba agyrázkódást szenved, akkor mennyi idő múlva jelentkeznek a tünetek? Akár 2-3 nap múlva is előjöhet? MIndenképpen hányás kíséri?
ájulás eszméletvesztés, hányás, orrvérzés,nyilt seb, fényre reagál e a pupilla, aluszékonyság----Irány az orvos ha valamely tünetet tapasztalod a babádnál
ha nem akkor nem kell tratani agyrázkodástol nem hinném hogy direkt volt nagyobb baja nem eshetett
Igen, a tünetek néhány nappal később is jelentkezhetnek, ezért fokozottan figyelj a babádra, éjszaka is. Mondjuk én elvinném dokihoz, de nem tudom, hogy mennyire sírt, veszel-e észre vmit rajta... ezeket nem írtad le.
És nem minden esetben kíséri hányás az agyrázkódást, ezért figyelj mindenre! Ha gondolod, hívd fel a mentőket, ők is nyújtanak felvilágosítást, anélkül, h kijönnek. Csak akkor mennek, ha tényleg gáz van.
Jobbulást a Picidnek!
Kislányom több évvel ezelőtt fejre esett a mászókáról egy csütörtöki nap. Én nem is tudtam róla, nem fájt semmije, játszott tovább, a napköziben történt.
Szombat este rosszul lett, hányt, fájt a feje. Kiderült, hogy agyrázkódást kapott akkor és csak 2 nap múlva lettek tünetek.
Kórházba került, 2 nap infúzió és megfigyelés.
Figyeld, hogy nem változik e meg a viselkedése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!