Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a szüleim mit...

Szerintetek a szüleim mit szólnának ha bejelenteném nekik h 2évmúlva abba hagyom az iskolát?

Figyelt kérdés

15vagyok (nyáron már 16) lány.És annyira elegem van abból h mindenbe beleszólnak és bele is fognak amíg itt élek velük h 18évesen abba hagyom az iskolát és a barátommal összeköltözünk.

Szerintetek a szüleim és a családom mit szólna?=/

(hozzá teszem h 9.es vagyok és egyenlőre úgy tűnik h évvégén is bukok.félévkor 6ból buktam)

2010. febr. 11. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
attól,hogy össze költöztök a barátoddal, még nem kell abbahagynod az iskolát...fejezd be, mert később bánni fogod...a párod meg támogasson benne...majd akkortól onnan jársz iskolába és nem a szüleidtől, ennyi
2010. febr. 11. 23:22
 12/18 A kérdező kommentje:

a bunkó megnyilvánulásokból köszönöm szépen de nem kérek.

azokat a válaszokat amiket kulturált hangnemben írtak nagyon szépen köszönöm.nem azért tettem fel ezt a kérdést h mindenki itt "szídjon" h milyen hülye vagyok stb stb. az ilyen válaszoknak az elejét elolvastam és tovább nem is mert nem vagyok kíváncsi arra h ki hogyan szíd =)

2010. febr. 12. 14:23
 13/18 bumbi02 ***** válasza:
de minek irtad ki a kérdést h ha csak egy féle (pozitiv) válasz érdekel?
2010. febr. 12. 14:44
 14/18 A kérdező kommentje:
ha kulturált hangnemben írták volna a választ nem érdekelne.ha feltűnt volna van aki normálisan letudta írni h rossz döntést hozok.fel voltam arra készülve h nagyrészt ezt fogják írni.de gondoltam eltudják mondani normálisan a véleményüket,és nem úgy h az a másiknak rosszul essen.
2010. febr. 12. 18:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz érzés, amikor az ember úgy érzi, hogy a szülei mindenbe beleszólnak. De azt azért hozzá kell tenni, hogy jót akarnak, még akkor is, ha nem tűnik annak.

Jó, hogy vannak terveid, lakberendezőnek tanulni érdekes lehet. Az összeköltözés is jól hangzik, fontos, hogy az ember megálljon a saját lábán, hogy kipróbálja magát az életben.

Valószínűleg nem örülnének a kijelentésednek a szüleid, és 2 év még sok idő.

2010. febr. 12. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
A középsulit fejezd be. Tanulj, és hamarabb szabadulsz, mintha évet ismételnél: D De én se szeretnék tovább tanulni, modell szeretnék lenni, aztán divatfotós. Nekem hálisten megértőek, azt mondták, ha befejezem az gimit és betöltöm a 18-at, elmehetek külföldre modellkedni. Beszélgess velük:) 14/L, 8-as vagyok egy 6osztályos gimiben.
2010. ápr. 24. 23:41
 17/18 bumbi02 ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nem kioktatásból mondom, de ne alapozz a modellkedésre semmit...azegy olyan dolog hogy vagy össze jön vagy nem... anno én is igy voltam 14 évesen hogy majd zenész leszek külföldön és jól megélek belőle... de belátom hogy hülyeség, mer ahhoz h az ember megélhessen belőle nagyon jól kell csinálni nagyon jó menedzserrel, ugyanez igaz a modellkedésre is... modellkedj, de végezz mellette el egy fősulit, hogy legyen végzettséged is..

2010. ápr. 25. 08:18
 18/18 anonim válasza:

Ha elkezdesz dolgozni akkor nagy a valószínűsége annak hogy nem fogsz tanulni mert mindig csak halasztani fogod azért van az hogy tanulás után munka és ha a munka állandó lesz akkor jön a családalapítás

Szerintem nem kellene abbahagynod még, vagy menj szakmunkásképzőbe ha nem birod a középsulit

na meg a barát szó nem biztos hogy örökké ő lesz, sőt..szerintem elég kicsi az esély hisz még eléggé fiatal vagy szerintem

A szüleid csak a legjobbat akarják biztosa, gondolom nem akarnak ártani

(nem örülnének és nem is engednék hogy abbahagyd)

16/L

2010. júl. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!