Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiam 15. éves,175cm és 46 kg....

Fiam 15. éves,175cm és 46 kg. szükségem van tanácsokra hogyan hízhatna? és melyik tömegnövelő az ami nem okoz zavart a hormonrendszerben?

Figyelt kérdés

napi szinten 3-4 óra edzése van ,sporttagozatos suliba jár.

a társai nem fogadják el és már ő sem önmagát .sürgősen tenem kell valamit.szakemberek, laikusok bárkitől szívesen fogadok ötleteket. köszönöm.

2010. febr. 11. 13:04
 1/9 A kérdező kommentje:
tenni kell valamit..., siettem,bocsi.
2010. febr. 11. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ilyen alkat, nem nagyon fog hízni, tesóm is ilyen akármennyit ehet, ő 186 cm és 68 kg.

Próbáld meg a béres cseppet, az vitaminokat is tartalmaz és jó étvágygerjesztó is (C-vitaminnal együtt kell szedni)

Étvágygerjesztó még a Peritol (ezt azt hiszem repcepre lehet venni.

Tömegnövelő szereket sajnos nem ismerek. Esetleg vannak ezek a fehérje turmixok, fitnesses boltokban láttam, ki lehet próbálni.

Ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem segít valamelyik!

2010. febr. 11. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg ne tömd mindenféle szteroiddal

ha sokat sportol, akkor nála jelenleg így normális

mert gondolom eszik eleget

2010. febr. 12. 00:36
 4/9 anonim ***** válasza:

szia! az én öcsém idén lesz 18 éves, annyit eszik mint egy ló (tudom, mert én tartom el) és mégsem hízik. ilyen volt a bátyja is kb huszon x éves koráig, utána kezdett egy picit hízni. "gyárilag" ilyenek, apukánktól örökölték, egyszerűen bármit esznek és bármennyit, nem híznak. én bezzeg pont az ellentétjük, anyum testalkatát örököltem, és ha belegebedek, se leszek soha olyan vékony, mint ők!:(

sajnos valahogy el kell fogadtatni vele, rendesen etetni, ezt (legalábbis a bátyámnál) csak az idő fogja megoldani! tömegnövelővel ne tömd a 15 éves fiadat, mert baja lehet tőle!!!

sok szerencsét

2010. febr. 15. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
adj neki tápszert(:
2010. febr. 15. 20:51
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

sajnos kiderült ,hogy cukorbeteg és élete végéig gondozásra szorul, most kórházban van. ha valaki van hasonló helyzetben bármilyen gyakorlati tanács, ötlet segítség bármilyen megköszönöm. Üdv.

2010. febr. 16. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
A napi 3-4 óra edzés 7-szer van hetente? Mert hogyha eléggé el is fárad tőle tehát nem egy szokványos tesi óra hogy kidobós ez az hanem elég kemény az bizony sok és nem egészséges. max 5 edzés egy héten és az se úgy hogy nagyon megterhelően. Tehát egy órát mondjuk olyan 65-70%-os teljesítményen menjen. Mert ez a súly betegesen alacsony. És szerintem lehet sportorvoshoz is kéne vinni mert ha régóta ilyen 7-szer terheli magát már akár egy av2-es blokk is jelentkezhet.
2012. jan. 2. 05:25
 8/9 anonim ***** válasza:
ja bocsi nem olvastam el a tiédet. de szerintem sok volt ez az edzés.
2012. jan. 2. 05:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ti annyira izék vagytok.... És ha nem dagadt?? Akkor mi van? Szedjen fehérjét annyira szálkás lesz hogy az nem igaz...Tiszta inas lesz... Én másik véglet vagyok. 1 szendvicstől hízok 10 kg-t. (csak képletesen értem).
2012. ápr. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!