Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha a lányom 11évese...

Mit tegyek ha a lányom 11évesen 60kg?

Figyelt kérdés

Nem eszik sokat,sőt még kevesebbet eszik mint a többi gyerek,1zsömlét csomagolok neki,ebédel közbe gyümölcsöt eszik majd 7 fele vacsorázik.Mitől fogyhatna?Aggódok az egészsége miatt.Nagyon duci.

Valami jó ötlet?

2010. febr. 10. 18:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
mit sportol?
2010. febr. 10. 18:31
 2/18 A kérdező kommentje:
röplabdázik
2010. febr. 10. 18:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az itt a kérdés hogy mitől hízik ennyire?

Nem lehet valami hormonális baj?

Ha nem eszik sokat akkor...!

2010. febr. 10. 18:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

először is talán érdemes lenne kivizsgálni, nem -e hormonprobléma vagy pajzsmirigy vagy más áll a háttérben. (nem értek hozzá, nem tudom mi okozhat még elhízást) ha nincs szervi baj, akkor intenzívebb sport, de mivel fiatal az étkezést okosan kell visszafogni.

most jut eszembe,az egyik ismerősöm orvos segítségével fogyott le. szóval ne házilag fogyózzon én azt javaslom.

2010. febr. 10. 18:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg nem eszik sokat, és még sportol is, akkor ez tényleg pajzsmirigy-gyanús. nem akarlak ijesztgetni, távol álljon tőlem, de azért egy orvost keressetek meg! ha nincs baj, megnyugszotok, és biztos jó módszert tud ajánlani.
2010. febr. 10. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:

A hormon és a pajzsmirigy mellett még fontos 1 dolgot szerintem megvizsgálni:

GENETIKA

Meg kéne kérdezned, hogy a szüleid, illetva a házastársad szüleit, hogy nem volt-e valaki a családban, aki ilyen alkatú volt?

Nem ismerem a családi hátteret, ugyanakkor szeretethiány miatt is előfordulhat, hogy a gyerek titokban csokival tömi magát.

2010. febr. 10. 19:37
 7/18 A kérdező kommentje:

nagyon sokat törődünk vele.

Az apukájának az apukája volt ilyen szegény meg is hal 50 évesen.

2010. febr. 10. 19:40
 8/18 anonim ***** válasza:
hát ha sportol is és helyesen étkezik, akkor én elvinném kivizsgáltatni a helyedben... én is dagi vagyok de én pl tudom, hogy a helytelen étkezés és az itthon ülés miatt... kezdjétek a pajzsmirigygondozóban...az a leggyakoribb oka a hízásnak/fogyásnak, főleg gyerekeknél. csak egy vérvétel, de az egyből megmondja, vagy kizárja a pajzsmirigyproblémát...
2010. febr. 11. 08:57
 9/18 anonim ***** válasza:
egyáltalán milyen magas?
2010. febr. 11. 19:47
 10/18 A kérdező kommentje:
150centiméter
2010. febr. 12. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!