Mit tegyek ha a lányom 11évesen 60kg?
Nem eszik sokat,sőt még kevesebbet eszik mint a többi gyerek,1zsömlét csomagolok neki,ebédel közbe gyümölcsöt eszik majd 7 fele vacsorázik.Mitől fogyhatna?Aggódok az egészsége miatt.Nagyon duci.
Valami jó ötlet?
Inkább az itt a kérdés hogy mitől hízik ennyire?
Nem lehet valami hormonális baj?
Ha nem eszik sokat akkor...!
először is talán érdemes lenne kivizsgálni, nem -e hormonprobléma vagy pajzsmirigy vagy más áll a háttérben. (nem értek hozzá, nem tudom mi okozhat még elhízást) ha nincs szervi baj, akkor intenzívebb sport, de mivel fiatal az étkezést okosan kell visszafogni.
most jut eszembe,az egyik ismerősöm orvos segítségével fogyott le. szóval ne házilag fogyózzon én azt javaslom.
A hormon és a pajzsmirigy mellett még fontos 1 dolgot szerintem megvizsgálni:
GENETIKA
Meg kéne kérdezned, hogy a szüleid, illetva a házastársad szüleit, hogy nem volt-e valaki a családban, aki ilyen alkatú volt?
Nem ismerem a családi hátteret, ugyanakkor szeretethiány miatt is előfordulhat, hogy a gyerek titokban csokival tömi magát.
nagyon sokat törődünk vele.
Az apukájának az apukája volt ilyen szegény meg is hal 50 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!