Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányom vegetáriánus...

13 éves lányom vegetáriánus szeretne lenni (nagyon szereti az állatokat). Hogy értessem meg vele, hogy ennyi idősen nem egészséges? Fejlődik még.

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
83%
Én 14 éves vagyok és vegetáriánus.Én is az állatok miatt lettem az mert nagyon szeretem őket.Szerintem engedd meg neki nyugodtan.14/L
2010. máj. 22. 23:14
 32/48 anonim válasza:
84%
énis 13 évesen lettem vegetáriánus és köszönöm jólvagyok. :D
2010. jún. 4. 18:12
 33/48 anonim ***** válasza:
12%

Méghogy a ragadozók nem üülnek szórakozásbó! Aha, hogyne. Maradjunk anyniben, hogy te nem tudsz róla. Nem ölik meg fajtársaikat, hát persze. Csak az ember. Az a baj, hogy nem rendelkeztek kellő információval ezen téren, és emiatt fals következtetéseket vontok le.

A húsevésre meg az agy fejlődése miatt van szükség. Hogy túllépjünk a préda szerepén.

2010. jún. 7. 10:57
 34/48 anonim ***** válasza:
14%

nem értem a vegákat!

a növényeket miért nem sajnálják?

mert azok nem tudnak elszaladni, nincs hangjuk, nem tudnak olyan aranosan nézni? a növények nem élőlények? tárgyak?. honnét tudod, hogy mit érez szegény paradicsom, amikor letéped a termését, amit hosszú heteken át nevelgetett, és egyáltalán nem arra szánt, hogy megedd? szegénynek megeszed a magzatát! csak nem tud sírni, meg kiabálni!

2010. jún. 7. 11:03
 35/48 anonim ***** válasza:
6%

és szegény halak azok is tárgyak?

vagy vegának lenni annyit tesz, hogy nem eszem meg azt, ami olyan bociszemekkel tud nézni, meg jajdeari?

2010. jún. 7. 11:05
 36/48 anonim ***** válasza:
83%

Te hülye vagy utolsóxD

Én pl. azért nem eszem húst mert undorodom tőle,rossz ránézni a nyers véres húsra és utána azt enni:S

2010. jún. 7. 15:30
 37/48 anonim ***** válasza:
16%

akkor kenyeret sem eszel, mert az meg hízlal?

nem, nem vagyok hülye

a sok vega sajnálja szegény állatokat

olvass csak vissza

bezzeg a növényeket, halakat már nem

2010. jún. 7. 15:35
 38/48 anonim ***** válasza:
76%
végül is igazad van mondjuk én amikor karácsomkor kiderült h még él a hal amit vettünk és láttam őt szenvedni nem ettem belőle semmit mert én ezt nem bírom.Am úgy értettem h hülye vagy ahogy írtad.
2010. jún. 7. 22:02
 39/48 anonim ***** válasza:
86%
Am nem azért nem eszem húst mert hízlal hanem azért mert undorodom tőle és amikor meghallom h disznóvágás és az a vicces h ilyenkor örülnek.....annak h megölnek egy élőlényt akkor megborzongok.
2010. jún. 7. 22:04
 40/48 anonim ***** válasza:
89%
renben, de a növények is élőlények
2010. jún. 8. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!