13 éves lányom vegetáriánus szeretne lenni (nagyon szereti az állatokat). Hogy értessem meg vele, hogy ennyi idősen nem egészséges? Fejlődik még.
Méghogy a ragadozók nem üülnek szórakozásbó! Aha, hogyne. Maradjunk anyniben, hogy te nem tudsz róla. Nem ölik meg fajtársaikat, hát persze. Csak az ember. Az a baj, hogy nem rendelkeztek kellő információval ezen téren, és emiatt fals következtetéseket vontok le.
A húsevésre meg az agy fejlődése miatt van szükség. Hogy túllépjünk a préda szerepén.
nem értem a vegákat!
a növényeket miért nem sajnálják?
mert azok nem tudnak elszaladni, nincs hangjuk, nem tudnak olyan aranosan nézni? a növények nem élőlények? tárgyak?. honnét tudod, hogy mit érez szegény paradicsom, amikor letéped a termését, amit hosszú heteken át nevelgetett, és egyáltalán nem arra szánt, hogy megedd? szegénynek megeszed a magzatát! csak nem tud sírni, meg kiabálni!
és szegény halak azok is tárgyak?
vagy vegának lenni annyit tesz, hogy nem eszem meg azt, ami olyan bociszemekkel tud nézni, meg jajdeari?
Te hülye vagy utolsóxD
Én pl. azért nem eszem húst mert undorodom tőle,rossz ránézni a nyers véres húsra és utána azt enni:S
akkor kenyeret sem eszel, mert az meg hízlal?
nem, nem vagyok hülye
a sok vega sajnálja szegény állatokat
olvass csak vissza
bezzeg a növényeket, halakat már nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!