Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányom vegetáriánus...

13 éves lányom vegetáriánus szeretne lenni (nagyon szereti az állatokat). Hogy értessem meg vele, hogy ennyi idősen nem egészséges? Fejlődik még.

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%

Ha a lányod ovo-lakto vegetárius irányzatot követi akkor semmilyen tápanyagban nem szenved hiányt. Nézz és olvass utána a témának, kérdezd meg olyan anyukákat akik gyerekük születésük óta vegaként nevelik a gyerekeiket. És teljesen egészségesek.

A vegetáriánus táplálkozásnál egy a fontos a VÁLTOZATOSSÁG. Minél többféle gabona, zöldség, gyümölcs, olajos, mag fogyasztása, kiegészítve tejtermékekkel és tojással. Minden szempontból kielégítő egy gyermeknek is!

2010. febr. 11. 08:27
 22/48 anonim ***** válasza:
10%

mindenki döntse el, hogy ő most préda e vagy sem

nem ok nélkül nem intelligensek túlzottan a legelésző állatok

2010. febr. 12. 00:40
 23/48 anonim válasza:
86%

én 4 éves korom óta vega vagyok :)

és élek virulok tök egészségesen

2010. febr. 12. 22:39
 24/48 anonim ***** válasza:
17%
Off.: 4 éves korod óta? Ááááá! akkor még nincs az embernek kifejlett tudata! akkor még csak csoki süti játszunk cica kutya stb... stb...
2010. febr. 12. 23:58
 25/48 anonim válasza:
83%
hát de állatokkal nőttem fel és imádtam őket és láttam ahogy egy tyúknak elvágta a nyakát a egyik nő és 4 évesen is tuttam sajnálni: (
2010. febr. 13. 14:39
 26/48 anonim ***** válasza:
36%
Én is állatokkal nőttem fel, imádom őket, biológia tagozatos vagyok és kutyázom. És láttam amikor otthon levágják a csirkét vagy a nyulat. Csak annyi volt a különbség hogy azt is láttam hogy előtte finomakat evett, szalagdált, volt meleg helye, vize, nagy tere, kapirgálhatott, nevelt csirkét, tojást tojt, kukorékolt és gyorsan vége lett amikor levágták. Tehát boldog életük volt, és nem egymás hegyén-hátán kellet ülniük mint a nagyüzemben. Én csak attól undorodok, amikor kínozzák az állatokat. De a haszonállatok megevésétől nem ha olyan helyről vannak mint amilyen miénk is. De pl a macska vagy kutya megevését borzalmasnak tartom akárhogy tartják őket előtte.
2010. febr. 13. 17:41
 27/48 anonim ***** válasza:
14%
Az ember mindenevő. Azaz növényt ÉS húst eszik. Így vagyunk felépítve, ez a rendje. Az meg, hogy az állatvilágban nincs kegyetlenség mag "embertelenség", nem így van. Hús az emberi tápanyag része. Pont.
2010. febr. 14. 02:01
 28/48 anonim ***** válasza:
97%
Az állatvilágban nincs kegyetlenség. Egy állat nem tud kegyetlen lenni, ez emberi tulajdonság.. Szerencsére az állatok nem olyan fejlettek. Az állat csak akkor öl amikor éhes. Nem kínozza a zsákmányt, és annak előtte jó élete volt szabadon. A ragadozók csak kiszelektálják az állományból a gyenéket.
2010. febr. 14. 02:12
 29/48 anonim ***** válasza:
79%
Én is 13 éves korom óta vagyok vega mert nagyon szeretem az állatokat,ha nincs semmi baja akkor szerintem nem lesz semmi baja.
2010. febr. 22. 20:29
 30/48 anonim válasza:
5%
hogyha sok halat fogyaszt akkor kevesebb a valószínűsége az izeületiproblémáknak mivrel a halban olyan tápanyagok vannak mint semmi másban. ez nagyon egészséges. szerintem hagy legyen vega ha úgy szeretné.
2010. márc. 9. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!