Mit tegyek? Idegesít a lányom barátja
Nem magával a fiúval van bajom, hanem azzal, hogy szinte folyton előttem van. Pénteken itt aludt, szombaton egész nap együtt voltak a lányommal, nem itthon, de akkor is, tegnap is itt aludt, és még mindig itt van! A lányom is sokat van náluk, de engem kezd idegesíteni hogy ennyire nem bírnak leszakadni egymásról, egy iskolába járnak, találkoznak minden nap!!! Régen nagyon jó volt a viszonyunk a lányommal, a hétvégéink mindig közösen teltek (a férjem végigmelózza azt), most meg abból áll, hogy vagy egyedül vagyok itthon, vagy főzhetek egy másik gyerekre is.
Nem dobhatom ki, az nem lenne megoldás, próbáltam már beszélni a lányommal, hogy kicsit kevesebb együtt töltött idő is elég lenne, erre megkaptam hogy ne szóljak bele az életébe, és társai.
Nem tudom, mit tegyek, nagyon kezd zavarni a fiú.
43N, a lányom 17, a fiú 18 éves
Mi ugyan egyetemen vagyunk a barátommal, de ugyanazon a szakon, ugyanabban az évfolyamban, így sok közös óránk van.
Egy átlag hétköznap úgy néz ki, hogy reggel találkozunk, aztán ülünk órákon (ahol nyilván nem egymásra figyelünk hanem a tanárra), elszaladunk kajálni valamit, közben megbeszéljük hogy mi volt az órákon, aztán délutáni órák, aztán megy mindenki haza. Hát fantasztikus közös program :) Erre nem lehet kapcsolatot építeni, igenis kell a kettesben töltött szabadidő, együtt alvás, stb.
Mi mondjuk nem minden egyes hétvégén vagyunk együtt. Meg mindig megkérdezem szüleim, hogy mi a tervük, szeretnének hármasban lenni, vagy én menjek a barátomhoz, vagy ő jöjjön ide.
Nekem pl senki nem tudná megmagyarázni, hogy kevesebb együtt töltött idő is elég, én minden nap a barátommal lennék legszívesebben :D
Azért vigyázz mit mondasz a lányodnak. Anya is néha problémázik ezen, és már SOKKAL szívesebben megyek én barátomhoz, az ő anyukája meg húga szívesebben látnak, mint anya a pasimat (vagy néha engem), szóval óvatosan, hogy ne üldözd el otthonról.
Amúgy miért nem csináltok hármasban programokat? Mi épp tegnap négyen (szüleimmel meg a barátommal) voltunk planetáriumban, ma meg hóembert építettünk, de szoktunk társasozni is, négyen voltunk Amszterdamban tavasszal, stb.
Ha csinálnátok valamit közösen, akkor lehetnél a lányoddal, ő lehetne a barátjával, és ha megismernéd a srácot, akkor nem egy idegent kéne kerülgetned otthon.
20/L
Én nem tűrném el, egyik nap lehet, másik nap szépen menjen haza.
Márpedig főleg azért, mert öt nap meló után hadd ne kerülgessek már egy idegent a saját lakásomban.
Amúgy nyugodtan megmondhatod, hogy nem szeretnéd, hogy egész hétvégén nálatok lógjon, mert pihenni akarsz.
Ja, már megpróbáltad.
Na, egy ilyen flegma válaszra felelném, hogy akkor x ideig EGYÁLTALÁN nem jöhet a srác.
De miért idegen? Csak az én szüleimnek természetes, hogy megismerik a barátom, és csinálunk programokat négyesben, és nagyon jól elvannak egymással??
Ha meg épp csak otthon chillelünk, akkor nem zavarunk sok vizet, a szobámban vagyunk, nem kell őt kerülgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!