Hogy fogadnátok, ha a 16 éves lányotoknak cigány barátja lenne?
11.-es gimnazista lány vagyok. A fiú az évfolyamtársa.
A családja nem a segélyből élő típus, nagyon dolgosok, így elég tehetősek is, a felmenőik is azok voltak. A családjukban mindenki egyetemet végzett, a testvére most is Párizsban tanul. Együtt vagyunk és eddig titkoltuk a dolgot, mindenki előtt. Csak az ő szülei tudják, mert párszor már ott aludtam, meg máshol nem annyira tudunk kettesben lenni.
Nálunk Anya egész nap itthon van a húgommal, szóval ez kilőve.
Azzal még meg is barátkoznék,hogy cigány!De azzal,hogy hónapok óta hazudsz és titokban alszol ott,nagyon mérges és csalódott lennék!!
Minél hamarabb mondd el és mutasd be otthon!
Azt nem is szándékoztam elmondani, hogy aludtunk már együtt...
Nem terveztük egyik alkalmat sem előre, szóval mikor elmentem itthonról, sosem hazudtam. Csak mindig úgy alakult, hogy a végén nem valamelyik barátnőmnél aludtam, hanem Nála.
Le is feküdtél vele? Mennyi ideje vagytok együtt?
Ha tényleg normálisak lennének, akkor nem bánnám, ha együtt lenne a lányom egy cigány sráccal. De utánanéznék mindenképpen.
Nem, még nem feküdtünk le.
2 és fél hónapja vagyunk együtt.
adnék neki egy esélyt,viszont olyan dolgokat hallani,hogy biztosan fenntartásokkal fogadnám...
példának okáért: volt,hogy egy cigány fiú konkrétan egy mp3 lejátszóért késelt meg valakit.barátnőm 3 fajtiszta husky kutyáját anno egy csapat roma kegyetlenül lemészárolta(élve feldarabolás,stb,hadd ne soroljam).tovább is van,mondjam még?
persze ettől függetlenül nem határolódnék el teljesen tőle,hiszen a magyar emberek között is ugyan úgy vannak bűnözők,és a romák között is becsületesek,csak kevesebb.
amin én leginkább kiborulnék,az a hazudozás...gondolom,ezt nem kell kifejtenem.
Fiam van, de nem érdekelne ha cigánylányba szeretne bele.
Én 15 éves voltam mikor összejöttem életem szerelmével egy cigányfiúval, sajnos nem tartott sokáig nem volt kölcsönsös a szerelem, de egy darabig jártunk. Tudták a szüleim és abszolult nem zavarta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!