Hogy fogadnátok, ha a 16 éves lányotoknak cigány barátja lenne?
Figyelt kérdés
11.-es gimnazista lány vagyok. A fiú az évfolyamtársa.
A családja nem a segélyből élő típus, nagyon dolgosok, így elég tehetősek is, a felmenőik is azok voltak. A családjukban mindenki egyetemet végzett, a testvére most is Párizsban tanul. Együtt vagyunk és eddig titkoltuk a dolgot, mindenki előtt. Csak az ő szülei tudják, mert párszor már ott aludtam, meg máshol nem annyira tudunk kettesben lenni.
Nálunk Anya egész nap itthon van a húgommal, szóval ez kilőve.
2014. nov. 29. 21:17
21/24 anonim válasza:
Cigány=Cigány
Ha az én lányom lennél, és megtudnám, paterolnám el a g*cibe
22/24 anonim válasza:
Megmondanám neki, ha szereti, nyugodtan. Aztán elküldeném őket táborozni, sütögetni...
23/24 anonim válasza:
Az a bizonyos lány onnantól kezdve nem lenne a lányom.
24/24 anonim válasza:
Nem azt nézem, hogy cigány-e vagy katolikus vagy vidéki, hanem, hogy milyen ember. Másrészt: Nem nekem kell szimpatikus legyen, hanem a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!