Milyen lett a félévi jegyeitek?
Figyelt kérdés
Hanyadik osztályba jársz? Megvagy a jegyeiddel elégedve?
Kort+nemet is írjatok :)
2015. jan. 20. 18:11
21/28 anonim válasza:
4,38
9. osztály, 15F
(benne van az ország top10 sulijában)
22/28 anonim válasza:
17l
4,0 az átlag, bukás nincs, egy kettes,
5 hármas,
4 négyes,
9 ötös
23/28 anonim válasza:
3,8, tavaly ilyenkor 4 volt év végén meg asszem 4,15 szóval rontottam, de igazából teljesen meg vagyok elégedve, mert sok tantárgyból ötös lettem, és tulajdonképpen a fontos tantárgyakból nagyrészt ötös és négyes lettem, az egy-két hármast ki tudom javítani év végéig, a matekból meg bolond a tanár, tehát nem érdekel. :D A szakmai tárgyak meg ilyen kamutantárgyak mint vizuális kultúra meg tesi azok meg pont nem érdeknek, a többi legalább vmilyen szinten igen.
25/28 anonim válasza:
4,46 lett.
Nem vagyok annyira megelégedve vele, mert az egyik tanár aki azt mondta, hogy megadja az 5-öst, ezt valahogy "elfelejtette" és csak 4-est adott. Nagyon utálom az ilyet, de mondjuk az megnyugtat, hogy nem csak nekem sikerült egy jeggyel rosszabbat adnia. Ezen felül viszont még van 2 másik tantárgy, amit ki akarok javítani 5-ösre, de a matek 4-esemre nagyon büszke vagyok. Csak az a hülye nyelvtan 3-mas ne lenne ott.
17L -11.osztály - erős gimi
26/28 anonim válasza:
Matek és fizika 2es ami miatt nagyot csalódtam magamban .. De kijavítom :D! 4.1 lett az átlagom :S 15 L / gimnázium
27/28 anonim válasza:
3,5 lett az átlagom. Javítani szeretnék informatikából és németből.
16/L. 10.osztály
28/28 anonim válasza:
Kilencedikes vagyok, az átlagom 4,5 lett. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, szeretnék év évégére javítani. :)15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!