Milyen lett a félévi jegyeitek?
Hanyadik osztályba jársz? Megvagy a jegyeiddel elégedve?
Kort+nemet is írjatok :)
5,00 :)
11. osztály. Szerinted meg vagyok elégedve? :D Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy kitűnő leszek. Egyébként évvégén általában az vagyok, na de félévkor..
17L
bevezető matematika: 2
matematika alapjai: 1
menedzsment alapjai: 2
vállalatgazdaságtan: 2
marketing alapjai: 2
pszichológia: 2
bevezetés az informatikába: 3
mikroökonómia 2
rosszabra számítottam, úgyhogy boldogság van. :3
19/f
2,85 középsuliban eddig a legjobb átlagom. Van olyan tantárgy, amiben jobb vagyok mint valaha, van olyan, amit szinten tartok. 2ből "buktam" (félévkor nincs bukás...a félévi csak egy értesítő) az egyik a matek, a másik ügyvitel. Ebből a kettőből eddig minden évben 1es voltam félévkor. A matekhoz teljesen inkompetens vagyok, ügyvitelből pedig elég erőteljesen a tanáron múlik minden...(ebből 5en buktunk egyébként..)
13.os vagyok, nyelvi előkészítő osztályban. Az osztályátlag is alig üti meg a 3,0-t
( egyébként lett két ötösöm is, meg rengeteg 3mason)
19L
4,65
Félévi nem számít,majd év végére javítok.
Ha év végén 4,8 körül leszek,akkor az tökéletes lesz.:)
10.osztály 16L
2,8 lett az átlagom, tökéletes.:D
Kilencedik osztály, 15L.
Végzős vagyok, egy erős gimiben.
Az átlagom 4,54. Félévkor nem rossz, főleg,hogy mostanság nem vittem túlzásba a tanulást, év végére azért ki akarom javítani a törit és a matekot ötösre (a törit emelt szinten tanulom és elég szopatós dolgozatokat írunk, ezért lett most 4).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!