Lányos apák, ti kevertetek már le pofont a lányotoknak, ha igen, miért, mi az a viselkedés, ami kihozta belőletek az atyai pofont?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 14:22
1/4 anonim válasza:
Saját apámról tudok nyilatkozni, kamaszkoromban egyszer beszóltam valami nagyon csúnyát neki. Ez az egyetlen pofon volt életemben tőle, se előtte, se azóta.
Ő remekül tudott csúnya nézéssel fegyelmezni. Rám nézett némán, én meg ott szartam össze magam, úgyhogy nem kellett se kiabálni, se megütni :)
2/4 anonim válasza:
Engem kamaszkoromban már nem pofoztak meg, akkor már nem próbáltak nevelni ilyen szempontból, de korábban kaptam párat. Elég rendetlen gyerek voltam, sokat hisztiztem, sírtam, kiabáltam, széttéptem, összetörtem dolgokat és ilyenkor már elfogyott a türelmük:) Eleinte nem nagyon tanultam belőle, aztán mikor kaptam egy valamivel nagyobb pofont úgymond "magamhoz tértem", utána már "jó" gyerek voltam, szóval nekem mindenképpen használt:)
3/4 anonim válasza:
Engem soha nem ütött meg édesapám, bár valószínűleg azért, mert nem igazán vett részt a nevelésemben miután elváltak anyával. Tartjuk a kapcsolatot, volt egy kis idő, amíg vele laktam anya munkája miatt, de nem éreztem úgy, hogy beleszólása lenne az életembe.
Persze nagyon szeretem, csakhát négy éves koromtól anyával éltem, ő csak amolyan hétvégi apuka volt.
16/L
4/4 anonim válasza:
Egyszer kaptam tőle, mert nagyon csúnyán beszéltem mamámmal. Megérdemeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!