Szüleimnek nem tetszik, hogy így a téli napokon sokat gépezem, illetve nem sok mindent csinálok itthon. Ez veletek is így van? Nem tudok mit csinálni itthon, ezt mondom is nekik, és akkor jön rá egyből, hogy de hát miért nem tanulsz vagy olvasol.
2010. febr. 7. 13:50
1/8 anonim válasza:
Az én fiam kamasz korában állandóan unatkozott, és ezt hangosan tudtára is adta a világnak. Ilyenkor bármit javasoltam neki, az szar volt, és még unalmasabb, mint addig. Ha véletlenül elfoglalta magát valamivel, mindegy mi volt, már örültem, mert addig se nyüszögött, hogy unalmas az élete.
2010. febr. 7. 14:03
2/8 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet.
2010. febr. 7. 14:56
3/8 anonim válasza:
nálam nemXD...bár én találok valamit ha más nem fekszek és üvöltetem a rockot a fülembe l,,l :D vagy rajzolj:D amugy velem nem vitáznak a szüleim mert már párszor volam elég pofátlan mocskosdurván visszaszólni és azóta hagynak...
2010. febr. 7. 17:13
4/8 anonim válasza:
Elég silány a fantáziád hallod. Tél van, na és?? Vannak beltéri sportok (pl. squash, falmászás), lehet menni moziba, kávézóba, cukrászdába vagy csak sétálni egyet. összeülni a haverokkal filmet nézni, konzolon vagy gépen játszani EGYÜTT. Egyeüdl meg lehe tolvasni, rajzolmi, filmet nézni, igen, tanulni is!
Vagy rendezd át a szobádat, szanáld kia fölösleges kacatokat vagy esetleg segíts be otthona házimunkába, rögtön nem fognak a szüleid pattogni, hogy nem csinálsz semmit.
2010. febr. 8. 00:47
5/8 anonim válasza:
Én nyáron is gépezek. De már néha én unom. Tavaly elkezdtem rajzolni és papírmaketteket készíteni. Szerintem valamit te is kitudsz találni elfoglaltságnak.
Vagy olvass mangát.
2010. febr. 11. 22:18
6/8 anonim válasza:
Én11 éves vagyok és ugyanezt teszem.Nyáron meg ott vannak a barátnők akkikkel elmegyünk a plázába, satrandra stb.Sztem teljesen normál.
2010. febr. 13. 15:52
7/8 anonim válasza:
persze....nem az ókorban vagyunk
2010. febr. 20. 17:13
8/8 anonim válasza:
Utálom a telet!!!! 8 évesen faja volt szánkózni meg minden szar. De ilyen időben se bicózni, se focizni, se futni, se semmi jót nem lehet csinálni amit szeretek-.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!