Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek is ilyenek a szüleitek?...

Nektek is ilyenek a szüleitek? 15/L

Figyelt kérdés

apa nagyon szigorú abban hogy hova mehetek hányig és kikkel. Jegyekben 3ast is elnéz meg nem annyira beszél bele.

Anya elengedne bulizni is barátnőkkel már ha egbeszélt időre jövök meg ilyenekben lazább viszont jegyekre nagyon odafigyel. 4 esnel roszabb jegyet hozok és megszid már meg nincs gép.

Ebből kifolyólag nagyon rövid pórázon vagyok mert anya elfogadja hogy apa nem enged jóformánsehova apa meg elfogadja hogy anyának jegyek fontosak.

2015. jan. 17. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Hála istennek, nem voltak ilyenek. És ezt felnőttként mondom.
2015. jan. 17. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Az enyémek sem ilyenek. Én 17 éves vagyok, a jegyek miatt anya érzékenyebb, de nem büntet túlzottan, ha egyest hozok haza. Persze jól leszidnak érte, de szerencsére nem fordul elő olyan sokszor. A bulizás témánál mindketten engedékenyek, de azt is hozzátenném, hogy évente jó, ha háromszor elmegyek itthonról éjszakába nyúló bulira.
2015. jan. 17. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:

na jó van hogy engem is csak jól leszid anya a rossz jegyért. de érzekenyebb rá sokkal mind apa.

de bulizni apa abszolút nem enged. szigorú e téren anya meg nem veszik ezért össze vele

2015. jan. 17. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem.
2015. jan. 18. 02:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztos el fog majd engedni, ha látja rajtad, hogy megbízhat benned.

Az én szüleim is ilyenek.

2015. jan. 18. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én szülő vagyok, ugye nem baj ha én is válaszolok, csak meglepődtem amikor olvastam amit írtál mert ez nálunk is pont így van. Legnagyobb fiunk 14 éves, és én az anya haragszom a rossz jegyért, leszidom, nem engedem gépezni, gyakoroltatom stb. Hát persze, nyakunkon a továbbtanulás!

Viszont lazábban elengedem bulizni, mint a férjem, ő nagyon szigorú, állandóan beszabályozza, szerinte a haverok túl sokat hívják ide-oda, és néha már csak azért sem engedi el, különösebb indok nélkül. Pedig ő fiú, mert gondolom téged azért is jobban félt apukád, mert lány vagy, a lányos apukák kicsit szigorúbbak szoktak lenni.

Majd idővel fog ez lazulni, de a lányos apukák nagyon tudják félteni a lányaikat, és sajnos azért mert tudják, hogy ők milyenek voltak fiatalkorukban, miket műveltek a lányokkal, és ettől féltik a lányaikat. Minél nagyobb nőcsábászok voltak anno, annál szigorúbb apukává válnak. Ez csak idővel fog változni majd ahogy telnek az évek és látja, hogy megbízhat benned meg.

A jegyek meg hát az károdra nem válik ha noszogatnak a jó jegyekért, mert később ez neked lesz jobb.

Összességében szigorúan fognak, de ez neked később jobb lesz, mintha laza és nemtörődöm szülők lennének.

2015. jan. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!