Ha ennyi idősen kb 2 hetente iszom, abból később mennyire lesz baj?
Figyelt kérdés
Nem részegre, csak iszom.2015. jan. 17. 12:50
1/14 A kérdező kommentje:
15/F
2015. jan. 17. 12:50
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem az alkohollal van a gond. Őszintén, miért iszol? A probléma abban van, hogy rendszeresen igényleg az alkoholt. Valami gondot jelez, amit így próbálsz megoldani. Ez olyan, mint a túlevés, szerethiányból adódó függő kapcsolatok, szexfüggőség, szeretéhség, dohányzás, megfelelni vágyásból változtatások a testen, stb. Az OK a fontos, nem az, hogy iszol. Azzal foglalkozz, hogy miért akarsz ilyen gyakran inni 15 éves korodra. Ott van a bibi, nem a pohárban!
4/14 anonim válasza:
Gondolom nem egymagában iszik hanem a haverjaival megy el valamerre meginni egy-két sört vagy ilyesmi.
Kérdező, semennyire. Nem mondhatni hogy egészséges de nem lesz tőle bajod. Főleg ha nem is leszel részeg, csak jókedvű.
6/14 anonim válasza:
15 évesen 2-3 hetente ittam buliban, nem keveset... Most normális 26 éves nő vagyok. Nem voltak soha alkohol problémáim. Sokan isznak minden hétvégén buliban, ettől nem lesz senki alkoholista.
7/14 anonim válasza:
"ettől nem lesz senki alkoholista"
Ezt azért merész kijelenteni.
9/14 anonim válasza:
Semennyire.
Amúgy meg nem hinném, hogy lelki problémák miatt iszik, hanem a haverjaival beülnek valahová dumálni meg sörözni.
Én is ezt csináltam ennyi idősen, semmi bajom nem lett.
10/14 anonim válasza:
Ha valakinek 15 évesen heti rutinja az alkohol, ott gond van. Nem csaka fejében, de a családjában is. Hogy másoknál is gond volt, nem jelenti, hogy normális dolog. Bocs, de engem nem győz meg, hogy szerinted ez normális dolog. Nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!