Hagyjam, hogy másokra megjegyzést tegyenek és azon röhögjenek?
Van két barátnőm akik kibeszélik szünetben a körülöttük lévőket, megjegyzéseket tesznek és azon röhögnek, de ezt más lányoknál is tapasztaltam már.
pár köztük zajló párbeszéd:
-ez az xy tök vékony
-ja ép yx-el beszéltem, hogy ha még a spártai rendszer tartana itt már jó pár embert ledobtak volna a hegyről.
vagy
-Most képzeld el, hogy a csaja elkéri tőle a bulcsit a srác oda adja és felveszi hupsz elszakad.
- hát ja ha nekem ekkora csöcsöm lenne suliba se jönnék
vagy (a csaj elhalad melletük akiről az előbb írtam)
-nézd itt van a barátnőőőnk (és röhögnek vagy - nézd olyan ronda én nem tudom a barátja, hogy tudja elviselni
vagy egyszer osztálytársamra mondták, hogy hogy hogy lehet valaki ekkora pulyka (ér röhögnek h ja mindjárt felrobban)
én le lettem zólva elöttük, mert ép arról beszéltünk milyen alak típusok vannak (körte alma, deszka stb.) szóval igen rém érdekes volt ezeket megvitatni, hogy ki milyen típusú és példákat keresni majd ezen röhöögni és egyszer csak megszólal az egyik, hogy én meg olyan vagyok mint egy bowling bábú szóval igen és ez csak pár példa volt.
Én ezeknél ÁLTALÁBAN nem szólalok meg viszont azzal nyílvánítom ki nem tetszésemet, hogyülök mint vmi fapofa és nem nevetek nem reagálok rájuk semmit csak ott vagyok. Várom, hogy valami olyan téma legyen ami hát bármi csak ne ilyen. Szóval ti az én helyeben felszólalnátok értük, hogy basszus ezt nem kéne... vagy rájuk hagynátok, mert szerintem ha nem is szólok semmit az olyan mintha egyetértenék velük, nem? Hallgatás belegyezés.. Bár volt már, hogy mondtam, hogy miért kell mindenkit kritizálni, de csak vehemes tilkaozást kaptam hogy "nem nem ő nem is csak vicces volt ez nem kritika ő nem szólt be nem azon nevetett" De ez oilyan undorító tulajdonság ilyenkor, hogy nem veszi észre magát? Szóval ilyen néhány lány van aki meakarja itélni mások kapcsolatát és olyanokat mond, hogy "áhh nem illenek össze, ááá csak azért van neki, hogy legyen hagyad már nem szereti vagy a csaj csak arra kell neki a pasi am is meg.. mindenkit aki él és mozog." aj szóval ti kiállnátok értük vagy hagynátok, hogy leálljanak én ha úgy szólnak be az illetőnek hogy face to face és ez zavarná az igazság érzeteteket akkor felszólalnátok. vagy vonatkoztasunk el ha úgy éreznétek, hogy igazságtalan a tanár valaki mással szemben ti felszólalnátok érte?
Én simán odaszólnék nekik akár durvábban is, hogy most már foglalkozzanak magukkal.
De miért nevezed őket barátnőknek, hogyha nem tetszik neked, amit művelnek? Ez, amit csinálnak gyerekes és nevetséges.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!