Ha nagyobb összeget találnátok a 17 éves lányotoknál, mit tennétek?
Először is eltenném a széfbe, mert ki tudja honnan van, ha pl. bűncselekményből, akkor 100% vissza tudjam szolgáltatni az eredeti tulajdonosának, gyereknek ne legyen ideje eltüntetni v elkölteni.
Utána elmondanám neki őszintén, hogy találtam nála pénzt és mondja el honnan van.
Természetesen megvan az esélye, hogy pl. kaparós sorsjegyen nyerte, mondjuk elég kicsi. De megadnám a lehetőséget a magyarázatra mielőtt bármit is cselekszek a továbbiakban.
Ezenkívül azért mindenképp kapna büntetést, hogy ennyi pénzt tart otthon (még akkor is ha van logikus magyarázat), mert ha valaki tudomására jut az egész családot veszélyezteti egy betöréssel.
Bűncselekmény esetén mennék rendőrségre, ekkora összegnél már börtön is járhat, ha itthon találják meg, még a végén engem csuknak le,ez nem vicc.
Azért ha egy 17 éves lánynál ennyi pénz van akkor tuti, hogy van sütnivalója és még sokra viszi az életben.
Másrészt ha volt annyi esze, hogy ennyi pénzre szert tegyen akkor ha akarta volna, eltette volna olyan helyre ahol nem találjátok meg.
De szerintem ez a kérdés 100%-ban csak elméleti.
7-es
A kiscsaj behazudja, h már 18 elmúlt, a pasi meg nem kérdezősködik, neki ennyi elég, h majd erre hivatkozik, ha gond van. A kuncsaftok nem kérnek személyit a prostiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!