Miért kell bántani azt a fiút, akinek nagyobb a melle mint az átlag fiúknak?
A fiamnak 14 évesen elkezdtek nőni a mellei, de a szakorvos azt mondta, hogy ez a pubertás korral együtt jár, de nem lát esélyt rá, hogy majd valamikor vissza fog fejlődni a melle.
De ezért szegényt nagyon bántják az iskolában.
Hagyd a francba! Nem kell foglalkozni veluk. Sajnos ezt hozta magaval ez az elromlott vilag. Esetleg nem tud sulit valtani? En tudom milyen erzes hisz rengeteget bantottak engem a latasom miatt es rengeteget sirtam mar az oviban is. A lenyeg ne menjen le az ok szintjukre. Az ilyenek semmit sem erdemelnek. Fel a fejjel, kitartas es biztasd a fiad. Mond, hogy nincs egyedul ezzel.
18/L
A mai fiatalok úgy vezetik le az energiájukat, hogy valakit kinéznek maguknak és csoportosan rászállnak, megverik.
Iskolaváltás lesz, mert középiskolába megy majd a fiam. Talán ott a tanulással foglalkoznak, és nem avval, hogyan a másik hogy néz ki.
Nőies melle az én fiamnak is van. De erről nem tehet, nem szabad elítélni ezért. Sajnos a leszorításos módszer nem jó, mert emlődaganatot okozhat, így inkább melltartót vesz fel.
(Műteni lehet, de biztos, hogy jobb lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!