Az a baba, aki pl.3 hósan kicsit nagyobb súlyú mint az átlag, akkor esélyesebb, hogy gyerekként kövér lesz?
Figyelt kérdés
Kislányom 3500 g-mal született, most, 13 hetesen 6,5 kg.2009. márc. 17. 13:12
1/6 anonim válasza:
dehogy is!nekem 4 hósan 8900gr volt a fiam, most 2.5 éves nagy gyerek, de arányos, 104 cm, 17 kg, pont jó, mi ugyanilyen alkatúak vagyunk a férjemmel...genetika...
3/6 anonim válasza:
Dehogy! Inkább az anyuka meg az apuka gyerekkori alkatából lehet következtetni, hogy milyen lesz, de az se biztos.
2 évesen nem akar majd enni semmit.
4/6 anonim válasza:
Lányom 9 hósan 7 kg:-)
Nem, ahogy elkezd mozogni, lemozogja, majd kinyúlja:-)
5/6 anonim válasza:
ÁÁÁ dehogy!!!
Fiam 3400al született, 3 hósan 6900 gramm volt, kifejezett duccancsnak számított.
Most alig 10 kiló és 17 hónapos. Magas, vékony baba:)
88 cm:)
Apja is ilyen, én is ilyen voltam.
Sztem is inkább ez számít.
Szóval az ilyen kiskori méretből (pár hós) még semmire se lehet következtetni:)
6/6 anonim válasza:
Én az összes babakori fényképeemen szinte gurulok..igazi vasgyúró,dagadt baba voltam:-))3-4 évesen már kis giliszta,sosem voltam kövér,most is normál testalakatu vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!