Nagyon aggódom az osztálytársnőmért. ( több lenn) Szerintetek hagyjam annyiban?
Figyelt kérdés
mindketten végzősök vagyunk, ő októberben töltötte be a 18-at azóta iszik, cigizik, napi szinten füvezik, pasizik... eddig nem volt ilyen és nagyon féltem őt
( tanulás változatlanul jól megy neki, amit nem is értek)
2014. dec. 28. 15:23
1/7 anonim válasza:
Elkezdett élni. Hó, a cigi nem nélkülözhetetlen, ahogy az alkohol se, a fű pedig kifejezetten káros. De ma már, ha beakarsz illeszkedni ezek közül legalább kettőt ki kell próbálnod, kivéve ha valami nagyon jó arc vagy.
A pasizás meg miért rossz dolog???
A világon ki ne szeretne egy barátot vagy barátnőt?
2/7 anonim válasza:
18 évesen pasizni szerintem teljesen normális és egészséges, az lenne fura, ha nem akarna pasizni.
A többi valóban káros, főleg a fű, de nem hiszem, hogy te le tudnád beszélni róla. Nyilván van valami oka annak, hogy ilyenné vált.
3/7 anonim válasza:
A fű nagyon káros tényleg. (Érezzétek az iróniát légyszi)
4/7 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem hinném, hogy úgy gondolod, tehetsz érte valamit, gondolom csak úgy ki akartad írni. De miért?
5/7 anonim válasza:
#4 Gondolom közvéleménykutatás..
6/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt... én később rájöttem hogy csak irigykedem a bnőmre hogy neki minden előbb történt az életében... aztán persze nálam is megtörténtek dolgok és én túl is léptem rajtuk felnőttem ő meg maradt azon a csökött szinten és nem is nagyon tagadjuk le hogy nem egy vonalon mozgunk... már nem jó barátnak se...
7/7 anonim válasza:
még jó, hogy nem fiatalabb korban kezdte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!