Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ránézésre hány éves korig...

Ránézésre hány éves korig tegeztek?

Figyelt kérdés
kb. hol a határ? (nem ismerősöknél)

2014. dec. 26. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem így működik.

Én ráérzésre csinálom. Mármint vannak olyanok akiken érződik, hogy tök mindegy, hogy hány éves elvárja, hogy mennyi idős tegezzem/magázzam.

Magáztam már olyat is akivel alig 10 év volt köztünk és tegeztem olyat is akivel meg 30 év is van.

2014. dec. 26. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Általában 35-40 fölött van a határ, de ez attól függ, hogy hol vagyok és, hogy illető mennyire fiatalos, komoly stb. Például egy boltban vagy buszmegállóban lemagáznák egy ennyi idős embert, de ahova járok röplabdázni nagyon barátságos és családias hangulat van, ott egy 40 évest első találkozáskor letegeztem. Ha meg nem tudom eldönteni, hogy magázzak vagy tegezzék, akkor megkérdezem az adott embertől, hogy hogyan esne neki jól.
2014. dec. 26. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
45 körül a tegezés, afölött magázok, de sokszor szólnak, hogy inkább tegeződjünk.
2014. dec. 26. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a ránézésre szüleim korabelieknél (38 és 41 évesek), szval olyan 40 körül van a határ.

19L

2014. dec. 26. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok. Vannak olyanok akik 50 évesek és tegezem őket, valaki meg fiatalabb és magázom.

Szerintem nem is a kortól függ, hanem hogy az emberek milyenek.

HA pedig nem tudom eldönteni akkor inkább tegezem.

2014. dec. 27. 19:26
 6/7 anonim válasza:
100%
Ráérzésre. Volt, hogy mindenkit megáztam, de újabban inkább tegezem az embereket, ha ránézésre nem töltötte be a 40-t. De tegnap, például lemagáztam egy 22 éves egyetemistát, mert 43-nak néztem. :D
2014. dec. 28. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
19 evesen 38 as szulok? Hu de jo!
2021. jan. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!