Jól fogalmazol, és ráadásul nagyon hasonlítunk egymásra, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást!:)
2013. szept. 28. 12:43
2/13 anonim válasza:
nekem tetszik a design :) a köszöntő is jó :D hát, igazából nincs plusz gondolatom :D
2013. szept. 28. 12:44
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz hosszúéletű. :) Amint írtad, a többi próbálkozásod is befuccsolt, 90%, hogy ez is. Bocsi. :)
Amúgy önszórakoztatásra jó, viccesen fogalmazol, és gyakorolhatod az írást, de nem hiszem, hogy sokan olvasnák majd, mert ez egy személyes blog, nem sok mindenkit érdekel, hogy egy másik hétköznapi embernek hogy telt a napja.
2013. szept. 28. 14:55
4/13 anonim válasza:
Magad szórakoztatására és pár embernek megfelel,de a nagyközönség nem erre vágyik.
Egyébként a betűtípus nem tetszik,bántja a szemem és a jó ízlésem.
Az angol bemutatkozást fölöslegesnek érzem, mert 1. magyarul írsz, 2. angol személy baromi ritkán kerül hu-ra végződő honlapra.
2013. szept. 28. 15:03
5/13 anonim válasza:
ha szórakoztat írogasd, de valószínűleg nem lesz nagy olvasótáborod, olyan mint a személyes blogok 90%-a. senki nem akarja ismeretlenek hétköznapjait nyomon követni, ha esetleg írnál kritikákat, vagy egyéb nagy közönséget vonzó cikkeket kialakulhat egy kisebb-nagyobb réteg, akik feljárkálnak az oldaladra. a design elég egyszerű, a betűtípus nem folyószöveghez való, szerintem változtasd meg valami egyszerűbbre
2013. szept. 28. 15:57
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket, a pozitív és a negatív kritikákat is, megfogadom! Mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2013. szept. 28. 18:28
7/13 anonim válasza:
Szerintem sem lesz hosszú életű.Az a baj hogy a téma nem olyan ami sokmindenkit érdekel.Engem például biztos hogy nem érdekelne egy ember mindennapjai.Inkább valami közérdekűbb,érdekesebb témákban írj.
2013. szept. 28. 20:00
8/13 anonim válasza:
Szerintem is írj mindenkit érdeklő témákat is, mondjuk sorozatokról, filmekről, könyvekről. De egyébként hasonlítunk, és korban és térben is közel állsz hozzám, érdekel majd, hogy mit csinálsz!:)
2013. szept. 28. 20:56
9/13 A kérdező kommentje:
Átgondoltam, és szerintem (a könyvek iránti szeretetem miatt) könyvajánlókat és zene, ill. film ajánlókat is fogok írni. Köszönöm mindenkinek!
2013. szept. 28. 21:55
10/13 anonim válasza:
Tucatblog,egy elkényeztetett kis 14 éves magyarázása.Semmi értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!