Kamaszok, legfőképp lányok! Ti szívesen olvasnátok egy ilyen blogot? Első ránézésre mit szóltok hozzá? Pozitívum, negatívum?
Ez az én blogom, ma kezdtem. Tudom, még nem sok minden van rajta, de szeretném, ha a designról meg a köszöntőről írnátok pár gondolatot.
Előre is köszi a válaszokat:)
Nem olvastam el az összes választ, pedig agyo türelmes típus vagyok :D
a kinézet, vagy ahogy mostnság "menő" design:
igazából nem nagyon lehet hozzászolni, mert üres. Készíts fejlécet, vagy ha az nem megy, akkor rendelj egyet, mert így, első ránézésre unalmas.
Tegyél be "Rendszeres olvasók" modult, egyrészt azért, mert akkor számon tudod tartani az olvasóidat, meg amúgy is, feldobja a blogot is. Ajánlom, hogy a blogod oldal megjelenítését is tedd ki.
Meg tölts fel minél több képet.
Tartalom: számomra unalmas, tucat. Ezer-meg ezer ilyen blog van... és a legtöbbjük mind zátonyra futott. Jól mondta ez egyik válaszoló: ez sem lesz hosszú életű.
Viszont egy időre leköti a figyelmedet és élvezed, hogy neked is van ilyened. Aztán ha betéved egy-két embreke, akiket érdekel a blogod, azokat is örvendezteted az irkálásoddal.
:)
ennyit tudok mondani. És hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!